churp churp

Dah Daftar Churp Churp? ANDA BERMINAT? KLIK gambar di bawah untuk maklumat selanjutnya. Siapa KLIK dia baik :D

LIKE ME HERE!

LIKE, LIKE, LIKE here

Eh, tinggalkan blog kau kat sini!

Tinggalkan link blog anda di sini.

"The Different Me" of Syazwani Ismail PHOTOSHOOT

Theme : The Different Me 
Model : Syazwani Ismail
Photographer by Bulbul Marcello
Stylish by Shah Ad Telo
Thanks to the model! AWESOME!
Like and comment means LOVE 








 "The Different Me" PHOTOSHOOT@Copyright 2012 by Bulbul Marcello     

"Natural Graca" PHOTOSHOOT

Theme :" Natural Graca" for kids
Model : Nurhidayah 
Photographer and concept by Bulbul Marcello
Like and comment this means LOVE! Yeah



"Natural Graca" PHOTOSHOOT@Copyright 2012 by Bulbul Marcello

SEGMENT: SERIOUS FOLLOW BACK

(tekan gambar diatas untuk maklumat lanjut)

Kali nie nak join Segmen Serious Follow Back by amercorner pulak lah. Seorang blogger yang bakal meningkat naik satu hari nie. Cewahcewah. Hehe. Okay, for me segmen ini tidak membebankan mana mana pihak kerana pada masa yang masa kita dapat mengeratkan silaturrahim antara satu sama lain diantara blogger. Why not kan, ini merupakan satu cara yang sihat. Disamping itu juga kita dpt bertukar tukar pendapat dan informasi antara satu sama lain. Tak begitu, hehe. (karangan BM sgt). 

EH, untuk pengetahuan semua, segmen ini menawarkan hadiah hadiah yang lumayan. Antaranya :


Hadiah untuk pemenang... (setakat ini)

Pemenang perserta segment paling sporting RM30 cash atau Voucher RM40 hearbeat
Perserta kedua Reload Rm20
Perserta ketiga Reload Rm10

Dan blog top referred url ke segment ini akan memenangi LOMO AQUAPIX
Korang tak nak ker? Aku nak lah! HAHA. Seronok gila kan? hehe



So ape lagi, jumlah join kan! Mari ramai2 join.
Tarikh tutup : 25.5.2012 11.59PM

Segmen Cik Tyra Lee (Blogwalking+Up Follower)




For the 1st  time join Segmen Blogwalking nie. Kali nie nak join Cik Tyra lah. Kalo yang lain nak join tekan lah banner ats tu! Tekan jangan tak tekan! hehe 



Expired date: 20 Mei 2012. jam 11.59 p.m.
Tag : sheeda
 Yeah!


Korang jom follow Cik Tyra reramai! She totally awesome blogger! Tak caya sudah. Blog die penuh berinformasi dan mcm mcm lah. Dari A to Z tahu. Klik Sini!

"Captain Dirty" PHOTOSHOOT

Theme : Captain Dirty
New Talent : Ariff Amin
Photographer and concept by Bulbul Marcello
Assisted by Shah Ad Telo

"Captain Dirty"PHOTOSHOOT @Copyright 2012 by Bulbul Marcello
                              
                                     

"Catch The Roxo" PHOTOSHOOT

Theme : Catch The Roxo
Model : Bulbul Marcello
Credit to the Photographer



"Catch The Roxo" PHOTOSHOOT@Copyright 2012 by Bulbul Marcello



Bulbul Marcello Official Blog!