churp churp

Dah Daftar Churp Churp? ANDA BERMINAT? KLIK gambar di bawah untuk maklumat selanjutnya. Siapa KLIK dia baik :D

LIKE ME HERE!

LIKE, LIKE, LIKE here

Eh, tinggalkan blog kau kat sini!

Tinggalkan link blog anda di sini.

Part 5 : Nerdious Modern PHOTOSHOOT

Theme : Nerdious Modern PHOTOSHOOT ( Part 5 )
Model : Bulbul Marcello
Make up by : Shah Ad
Photographer : Taca
*click the picture for enlargement*
Special thanks to Taca for taking me as your model ( from picture Part 1 - Part 5 ) for your assignment. And thanks to Shah Ad for the make up. Youll's superb!



"Nerdious Modern" PHOTOSHOOT@Copyright 2012 by Bulbul Marcello

Part 4 : Blocking of Colour PHOTOSHOOT

Theme : Blocking of Colour PHOTOSHOOT ( Part 4 )
Model : Bulbul Marcello
Make up by : Shah Ad
Photographer : Taca
*click the picture for enlargement*

"Blocking of Colour" PHOTOSHOOT@Copyright 2012 by Bulbul Marcello

Part 3 : Flowerish The Purple PHOTOSHOOT

Theme : Flowerish The Purple PHOTOSHOOT ( Part 3 )
Model : Bulbul Marcello
Make up by : Shah Ad
Photographer : Taca
*click the picture for enlargement*

"Flowerish The Purple" PHOTOSHOOT@Copyright 2012 by Bulbul Marcello

Part 2 : Simple Greyto PHOTOSHOOT

Theme : Simple Greyto PHOTOSHOOT ( Part 2 )
Model : Bulbul Marcello
Make up by : Shah Ad
Photographer : Taca
*click the picture for enlargement*
"Simple Greyto" PHOTOSHOOT@Copyright 2012 by Bulbul Marcello

Part 1 : Retrosisto's PHOTOSHOOT

Theme : Retrosisto's PHOTOSHOOT ( Part 1 )
Model : Bulbul Marcello
Make up by : Shah Ad
Photographer : Taca
*click the picture for enlargement*


"Retrosisto's" PHOTOSHOOT@Copyright 2012 by Bulbul Marcello

Nature of Natural PHOTOSHOOT

Theme : Nature of Natural
Model : Bulbul Marcello
Credit to Faeez Mohd for taking this picture

"Nature of Natural" PHOTOSHOOT@Copyright 2012 by Bulbul Marcello

Mandarin Idol 2012

Holla hello to all the blogger. Long time tak type menaip dekat blog nie. Agak busy jgak lah kan sekrg nie, #retiskan ayat aku. Haha. Back to the topic, just want to share about event Mandarin Idol. So far so good, eventhough kteorg tak pandai sgt dalam budaya cina nie, atleast we learn kan. Kelas kteorg buat tarian payung. Memang berpayung lahh jawabnya kan. Pape pun, sama ade Loser or Winner ke dalam competition nie, janji kteorg participate dengan jiwa yg tenang malah happy. Meh saksikan gambr gambar yang berjaya dirakamkan :


Selepas habis tarian, kena komen lak! Excited dengar komen! HAHA

Bergambar dengan Timbalan Reaktor UiTM Pahang ( Encik Mokhtar ) dan Koordinator
Bahasa Mandarin ( Encik Bok Cheng Meng ). Cayalah, kata kata Encik Mokhtar kami semai di hati.
"3F tetap di hati saya". HAHA


Thanks to all supporter yang gila gila menjerit smpai kelas kita dapat number 2 kan. Takpe, atleast we win! HAHA, sayang korang. Okay sampai kat sini sahaja. Congrat to all winner and the organizer for this event.
#kredit to Tyra Uruya for the tag
Bulbul Marcello Official Blog!