churp churp

Dah Daftar Churp Churp? ANDA BERMINAT? KLIK gambar di bawah untuk maklumat selanjutnya. Siapa KLIK dia baik :D

LIKE ME HERE!

LIKE, LIKE, LIKE here

Eh, tinggalkan blog kau kat sini!

Tinggalkan link blog anda di sini.

SEGMENT: SERIOUS FOLLOW BACK

(tekan gambar diatas untuk maklumat lanjut)

Kali nie nak join Segmen Serious Follow Back by amercorner pulak lah. Seorang blogger yang bakal meningkat naik satu hari nie. Cewahcewah. Hehe. Okay, for me segmen ini tidak membebankan mana mana pihak kerana pada masa yang masa kita dapat mengeratkan silaturrahim antara satu sama lain diantara blogger. Why not kan, ini merupakan satu cara yang sihat. Disamping itu juga kita dpt bertukar tukar pendapat dan informasi antara satu sama lain. Tak begitu, hehe. (karangan BM sgt). 

EH, untuk pengetahuan semua, segmen ini menawarkan hadiah hadiah yang lumayan. Antaranya :


Hadiah untuk pemenang... (setakat ini)

Pemenang perserta segment paling sporting RM30 cash atau Voucher RM40 hearbeat
Perserta kedua Reload Rm20
Perserta ketiga Reload Rm10

Dan blog top referred url ke segment ini akan memenangi LOMO AQUAPIX
Korang tak nak ker? Aku nak lah! HAHA. Seronok gila kan? hehe



So ape lagi, jumlah join kan! Mari ramai2 join.
Tarikh tutup : 25.5.2012 11.59PM

20 comments:

Nafisah Ruslan said...

yang lomo tu aku nak! :D

Bulbul Marcello said...

HAHA! joinlah segmen amercorner tu, mana tau rezekikan

amercorner.blogspot.com said...

singgah sini

terima kasih sudi join GA Am :D

jum terjah senarai peserta skang :D

http://amercorner.blogspot.com/2012/04/senarai-budak-sporting-join-segment.html

Bulbul Marcello said...

amer : dah terjah dah. welcome

Nur Asmida Bt Karim said...

Salam eyda dtg dri segmen yg sama . Serius Follow Back :)
http://eyda-nur.blogspot.com/2012/04/segment-serious-follow-back.html

farhanamasdo said...

hi ! datang dari segmen yang saamaaa . anddd followw ^^ salam kenal and do visit me back ya :)
http://bungajauh.blogspot.com/2012/04/segment-serious-follow-back.html

nawza said...

Dari segmen yang sama..salam perkenalan n done following diz blog..=)

http://nawza89.blogspot.com/2012/05/segment-serious-follow-back.html

9n0L4 said...

singgah dari segment yang sama. serious follow back. kindly write at my entry segment as attached. seriesly done follow here. ;)

http://farizafairuz.blogspot.com/2012/04/segment-serious-follow-back.html

jal said...

Dari segment yang sama. Sudah follow blog ini. Sila follow balik.http://sayagilerpurple.blogspot.com/2012/05/segment-serious-follow-back.html

Bulbul Marcello said...

Thanks semua

Moon said...

dah serius follow :)

MiSz AzUmI said...

umi dari sgmen yg sama..visit n follow here ..

http://mylove-norazumi.blogspot.com/2012/04/segment-serious-follow-back.html

✿ Nani ツღ said...

done follow back !^^

aynora said...

dah follow sini

http://www.aynoranur.com/2012/04/segment-serious-follow-back.html

AlyNn NyzAa said...

serius follow cni ~137~
follow & komen entry sy >>>
http://alynnnyzaa.blogspot.com/2012/04/segment-serious-follow-back.html

aien said...

singgah dari segmen yg sama ...done follow u
http://aiendaksempoi.blogspot.com/2012/05/serious-follow-back-klik-sebab-saia.html#comment-form

Sh Hily said...

Salam singgah n kenal dari segmen yg sama..serius follow blog nie..follow me back..=)

http://ifahshhily.blogspot.com/2012/04/segment-serious-follow-back.html

ahmad zikron said...

singgah dari segment yang sama. serious follow back. done follow here.

http://ahmadzikron-zikron.blogspot.com/2012/05/segment-serious-follow-back.html
done follow, follow me back

Farra said...

JOM JOIN GA ;]
http://farra-izzaty.blogspot.com/2012/05/miss-jijie-1st-giveaway.html

@ deqla manjew said...

singgah sini dari segmen yg sama...serious follow awk..awk serious follow back? :)

http://norumara.blogspot.com/2012/04/segment-serious-follow-back.html

Bulbul Marcello Official Blog!