churp churp

Dah Daftar Churp Churp? ANDA BERMINAT? KLIK gambar di bawah untuk maklumat selanjutnya. Siapa KLIK dia baik :D

LIKE ME HERE!

LIKE, LIKE, LIKE here

Eh, tinggalkan blog kau kat sini!

Tinggalkan link blog anda di sini.

Mandarin Idol 2012

Holla hello to all the blogger. Long time tak type menaip dekat blog nie. Agak busy jgak lah kan sekrg nie, #retiskan ayat aku. Haha. Back to the topic, just want to share about event Mandarin Idol. So far so good, eventhough kteorg tak pandai sgt dalam budaya cina nie, atleast we learn kan. Kelas kteorg buat tarian payung. Memang berpayung lahh jawabnya kan. Pape pun, sama ade Loser or Winner ke dalam competition nie, janji kteorg participate dengan jiwa yg tenang malah happy. Meh saksikan gambr gambar yang berjaya dirakamkan :


Selepas habis tarian, kena komen lak! Excited dengar komen! HAHA

Bergambar dengan Timbalan Reaktor UiTM Pahang ( Encik Mokhtar ) dan Koordinator
Bahasa Mandarin ( Encik Bok Cheng Meng ). Cayalah, kata kata Encik Mokhtar kami semai di hati.
"3F tetap di hati saya". HAHA


Thanks to all supporter yang gila gila menjerit smpai kelas kita dapat number 2 kan. Takpe, atleast we win! HAHA, sayang korang. Okay sampai kat sini sahaja. Congrat to all winner and the organizer for this event.
#kredit to Tyra Uruya for the tag

No comments:

Bulbul Marcello Official Blog!