churp churp

Dah Daftar Churp Churp? ANDA BERMINAT? KLIK gambar di bawah untuk maklumat selanjutnya. Siapa KLIK dia baik :D

LIKE ME HERE!

LIKE, LIKE, LIKE here

Eh, tinggalkan blog kau kat sini!

Tinggalkan link blog anda di sini.

CATWALK of Fashion Day

Yaw, hari Jumaat hari tu kteorg g tgk CATWALK of Fashion Day by Eyoi Artistik Commercial Model Search. Oh nak tau kenape kiteorg g? Oh sebb one of my friends ade jadi model untuk fashion show nie. Just untuk memperagakan baju and fashion show untuk student kolej Geomatika nie. Okay, terlalu menarik kerana gaya gaya yang ditonjolkan agak pelik dan pelik. AHHAA. Satu pengalaman baru lah katakan. Thanks to Bulan Indah, Shah Ad and Nadhirah Yusri for joining event nie. Memang meriah lah pulak kan kite bertiga ade. HAHA. Congrat to Sarah Ali for being a model for the fashion show. You are the best, like the way how you pose infront of audience.! Eh, cerita panjang lak, meh tengok gambar gambar yang disediakan khas oleh Bulbul Marcello.

Fashion show by Male Model
Theme : Ghoststory


Okay, yang bawah nie HOT ! Badan tuff. HAHA
Fashion show by Female Model



Pose by Sarah Ali. Nice pose Sarah !

Theme : Recycle
Weird, but nice right!




Okay, with Wanie Bulan and Nadhirah Yusri. Kami teruja ! HAHA
Kami support Sarah ! GO
Yeah Sarah Ali with Bulbul Marcello : )
With other model, nice dress!
Okay, with all of them. Thanks for invite and we always support you Sarah Ali. Next catwalk jangan lupe ajak. HAHA

Family First!

Hello, hello. Yess, entry kali nie pasal family first. Yeah, dalam apa ape pun, utamakan family dulu okay because mereka more important dalam hidup kita. Cehh, tgk jelah gmbr kat atas tu, bahagia bukan. HAHA. The picture was edited by me, tu yang ade cacat siket tu, but I think it nice right. HEHE, so have a look and take care of your family : )

TERMINAL day" PHOTOSHOOT


Theme : Freedom of Life
Model : Bulbul Marcello, Nadhirah Yusri and Shah Ad
Credit to all of you :)


"TERMINAL day" PHOTOSHOOT@Copyright 2011 by Bulbul Marcello

"Prison Street Wear" PHOTOSHOOT

Theme : "Prison Street Wear"
Model : Bulbul Marcello
Credit to A.H
"PRISON STREET WEAR" PHOTOSHOOT@Copyright 2011 by Bulbul Marcello

TESTING, Testing!

Alwright tersergam indah PURPLE itu yang menjadi tema perkahwinan kedua mempelai nati. HAHA, bermadah lak aku. Tak sangka dapt jugak siapkan kad kawin kakak aku nie, HEHE. Main cincai jer buat, tak tau cantik ke tidak. Yelah, i'm not profesional editor kan. Okay, have a look. Thanks for viewing.

Lets Waste Time during Semester Break!


Heyhey, pergh lama jugak tak up to date blog nie, almaklumlah busy dengan final kan. Tapi takpe, sekarang ke"busy"an tu boleh dikurangkan kerana musim musim cuti sedang berlangsung. Almost time yang di tunggu tunggu oleh seorang mahasiswa seperti saya. HAHA. Banyak aktiviti yang nak dirancang semasa cuti. Bajet artis lah pulak kan nak banyak banyak aktiviti nie. HAHA. Eh, dah lari topic, nie sebenarnya nak tunjuk kat korang ape yang kiteorg buat waktu minggu pertama cuti sem. Eh, meh jela tengok cara cara membuang masa yang paling best : ) HAHA
Okay, ini masa pergi ke Felda Keratong di Pahang. Nie aku men ikut je Adli, betul x Ifa? HAHA. Satu pengalaman baru mengikuti kenduri kawin di Felda even Jengka ade felda, tapi aku tak pernah masuk punn. HAHA

Aktiviti makan makan bersama memg wajib lah kan. Oh, best Kenny Rogers. Yummy
Muka muka selepas kenyang. Oh nampk sangat gemuk, tp kurus okay. HAHA

Niat untuk mengecilkan badan bertukar kepada mode lepak melepak. Memg tak lah kan korg nak jogging. HEHE
Muke muke ceria ria budak UIA, budak UiTM dan budak PTPL semasa cuti semester. Hehe

Dan yang paling penting ialah,
Tetibe terasa macam cantik lak, kalah Miss Universe. HAHA. Kau mampu?

"Fake Wing"

The "FAKE WING" can bring you anywhere that you want," IF CAN" ( Bulbul Marcello)
Bulbul Marcello Official Blog!