churp churp

Dah Daftar Churp Churp? ANDA BERMINAT? KLIK gambar di bawah untuk maklumat selanjutnya. Siapa KLIK dia baik :D

LIKE ME HERE!

LIKE, LIKE, LIKE here

Eh, tinggalkan blog kau kat sini!

Tinggalkan link blog anda di sini.

"The Brown of JN" PHOTOSHOOT



New Talent : Jasmin Nordin
Theme : "The Brown of JN"
Photographer and Editing by : Bulbul Marcello
Make up : Shah Ad





"THE BROWN OF JN" PHOTOSHOOT@Copyright 2011 by Bulbul Marcello

Study Week, Tanda Beraya Untuk Kteorg : )

Yaw, study week dah bermula, masing masing dah pasang plan. Yelah, raya hari tu dapat seminggu je kan. Mana lah puas weh. HAHA, so kteorg memg dah pasang plan nak beraya kesana dan kesini waktu study week. Ade kteorg kesah pasl exam ? AHHA. So, decide punya decide kteorg nak menjelajah rumah ke rumah di Negeri Sembilan. Mai Tampin, Seremban dan Ampangan. Konvoi 3 kereta tahu. AHHA. Mai mai usha picture kteorg eh. HAHA
Sesampainya, di rumah Ezwan Amiga, ops, Ezwan Zamri. Dijamah dengan makanan yang enak sekali oleh ibunya. Memang sedap hingga semua nak tido. AHAH
Setelah dah penat makan, mari kita bergambar beramai ramai. Baru kelas kan raya kitew. AHHA

Lepas g rumah Ezwan, kteorg g rumah Az pulak. Memang berjalan sakan lah kan. Nie gmbr depan rumah Az. Semua memg over. HAHA
Lepas g rumah Az, kteorg gerak g umah Teha. Makan lagi makan lagi, memg gemuk lah jawabnya. Tambah 1 kilo je pun, bkan selalu. Ceh, seronok bergambr kan. AHAH
Bulbul Marcello dikelilingi wanita wanita yang cantik*ke, hot*ke. AHAHA
Okay, nie gambr beramai-ramai. Memg kelas gambr nie,sebb ala ala studio version. AHHA

Papepun, thanks to korg semua sebb plan menjadi. To all driver, thanks okay. Sadis xdpat tido sana kan seperti yang dirncgkan. Papepun, raya tahun depan kita gerak ramai ramai and buat kecoh lagi. Yeahh!

Beraya Bersama Pensyarah


Holla, korang ape khabr semua? Sihat. Oh lama sudah xupdate blog. Just nak cerita pasal kteorg beraya di kampus bersama pensyarah kteorg. It's cool kan. Semua semangat berbaju raya, ala ala menyambut hari raya pertama. AHHA. Aku dah merepek bagai dah nie, meh jelah usha gambar-gambr kteorg. HEHEPurple sangt kan kteorg. Semua semangat bergambar. Thanks Puan Suriati sebb buat jamuan raya dan thanks kepada pembawa kuih raya. HAHA

Bulbul Marcello bergambar bersama sama rakan. AHHA
Senua gila gambar lah katakan. AHHA

Bersama si Kawaii Reen. Yeah. Okaylah, sampai di sini sahaja. Byebye

Eid Mubarak 2011

Hello hello blogger semua. Apa khabar? Sihat. Urm, selamat hari raya korang semua. Meh sini nak kongsi cerita raya bersama sama kan. Tak kan xnak kongsi. HEHE. Okay, so far raya tahun nie xde lah semeriah mana pun, just ala kadar jer. Yelah, i'm a student that only get holiday to celebrate Eid only for one week. What the hell. HAHA. Yang penting dapat celebrate dengan family pun ckup. Dengan kawan kawan tu sampingan jer. But, it okay what. So open your eyes and meh sini lah lihat. Sory gmbr dgn pamily xde. Mereka pergi LONDON time tu. HEHE
Okay, tiga sekawan pergi merayau rumah cikgu. Lama pulak xjumpe kan.
Pergi raya rumah senior pulak. Senior mental nie. HEHE
Okay, nie pergi jalan jalan rumah kawan pulak. Act, banyak lagi gmbr, tapi i'm so sorry xlarat nak masuk banyak banyak. Papepun, selamat hari raya kepada semua.

Bulbul Marcello Official Blog!