churp churp

Dah Daftar Churp Churp? ANDA BERMINAT? KLIK gambar di bawah untuk maklumat selanjutnya. Siapa KLIK dia baik :D

LIKE ME HERE!

LIKE, LIKE, LIKE here

Eh, tinggalkan blog kau kat sini!

Tinggalkan link blog anda di sini.

Journey + Tour Day

Sekali lagi, kami berjalan jalan, merayau rayau ke sana sini. Cube untuk menghabiskan cuti sem dengan sebaik baiknya. HAHA.So, petang uh kteorg pun buntu nak g mana. Dengan satu kata sepakat kteorg pilih nak merayau ke Ampang. Merayau sambil melihat Menara Tinjau dan merayau ke Ampang dan mengikuti kelas salasilah tempat pembelajaran dan tempat duduknya Wanie Hanim masa dulu dulu kala dengan secara percuma. Bayangkan curlass kot. HAHA

Saat saat berhenti berehat di Ampang Lake kot. Menikmati Car Koi dan kuih muih yang keras. HAHA
Setibanya di Look Out Point, Ampang. Berposing itu satu keharusan. HAHA
Sempat berphotoshoot. HAHA
Bulbul Marcello and Shah Ad. Kabus di belakang menunjukkan bahawa Look Out Point adalah setanding ala ala Cameron Highlands. Sejukk. HAHA
Muka muka pose chumel. HAHA
Inilah bakal bakal model tak jadi akan dtg. HAHA. Ape ape pun, thanks Wanie Hanim sebb bawak. Have a nice trip, tour, journey and wat so ever. Nati kite g lagi okay. Lot of love by Bulbul Marcello.

PLEASE ! I dont want back

Okay, just left another 2 days before I back to the campus, UiTM Jengka, Pahang after 29 days holiday. OMG, so freaking bored, and nothing there except studies. Please, I begging to you "holiday" please come again fasterly. To many thing to do. Btw, it my responsible as a student. So, no matter what I must struggle to make sure my result is the best. Guys, please pray for me. I hope next semester is better from last semester. Lots of love from Bulbul Marcello.

Dedicated to all students that lazy want back to their campus ! HAHA

Jom merayau, isi masa LAPANG!

Hello hello blogger sekalian. Ye selagi lagi saya telah dihasut oleh mereka semua untuk berjalan jalan menghabiskan masa cuti semester yang agak sekejap malah membosankan. HAHA. Almaklumlah, cuti pun dh makin habis dan malasnya nak balik ke kampus. Huh ! So, nie kira last change before pergi berperang balik demi mendpatkan result yang bagus untuk sem depan. Kira nielah aktiviti aktiviti yang dpt kami lakukan untuk mengisi waktu lapang.

Okay, aktiviti dimulakan dengan menonton wayang "NUR KASIH". Sangat sangat NUR KASIH di dalamnya. Mencurah curah air mata bagai oh. HAHA.
Muka muka lepas keluar wayang. Sejukk
Makan makan smbil berborak, memg WAJIB! HAHA
Macam macam ragam, tengoklah Debot pelik tapi benar.
Sempat nak berphotoshoot bagai. Curlass. HAHA
Bowling bowling bowling. Maen untuk menghilangkan rasa stress lepas tengok result exam. HAHA


Friends Stories

Btw, thanks to Aizat Abd Hamid, Amirul Ariff, Izzat Akmal, Shah Ad, Atirah Archuleta, Atiqah and Teha for joining. Nati kita jumpe lagi okay. Huh, cepatnya cuti nak habis. Malas nak balik. Hehe

"EYES" Photoshoot

New talent : Atirah Archuleta VS Bulbul Marcello
Theme : "EYES"
Make up : Shah Ad
Photographer and Editing by : Bulbul Marcello
Bulbul Marcello VS Atirah Archuleta

Model : Bulbul Marcello

Model : Atirah Archuleta

Model : Bulbul Marcello and Atirah Archuleta
Thanks to the model and make up guys ( Shah Ad ). We did it "EYES" photoshoot. DONE !

* Alhamdullillah, RESULT okay !

"FAKESTUDIO" Done !


Terima kasih diucapkan kepada semua yang terlibat dalam menjayakan "Project FakeStudio". Thanks to all the colabration (Wanie Hanim and Shah Ad) ats usaha sama menjayakan. We done and this is the result. Credit to Yasmin Hasnan di ats segala bantuan yang diberikan. Next project we will discuss. So, FAKESTUDIO is done ! HAHA

FAKESTUDIO @ Copyright 2011 by Bulbul Marcello

"Vampire Suck" Photoshoot

(Vintage Vampire )

Theme : "Vampire Suck"
Model : Bulbul Marcello
Credit to Wanie Hanim, Shah Ad and Yasmin Hasnan
Editing by : Bulbul Marcello
Info : The SCORPION is real !

FAKESTUDIO @ Copyright 2011 by Bulbul Marcello

"Splash Out The Blue" Photoshoot

Hello blogger ! There are several picture of photoshoot that we have done !
Theme : "Splash Out The Blue"
Model : Bulbul Marcello and Wanie Hanim
Credit to Shah Ad and Yasmin Hasnan
Editing by : Bulbul Marcello
Fully STUDIO style

Model : Bulbul Marcello
Model : Wanie Hanim





Model : Both




Credit to three of us! Again, it success !

FAKESTUDIO @ Copyright 2011 by Bulbul Marcello

"Sincerely In Your Life" Photoshoot

Third photoshoot
Theme : "Sincerely In Your Life"
Model : Bulbul Marcello and Wanie Hanim
Wardbrobe and Make up : Shah Ad
Editing by : Bulbul Marcello

Model : Bulbul Marcello
Model : Wanie Hanim

Thanks guys! Again, we DONE!

FAKESTUDIO @ Copyright 2011 by Bulbul Marcello
Bulbul Marcello Official Blog!