churp churp

Dah Daftar Churp Churp? ANDA BERMINAT? KLIK gambar di bawah untuk maklumat selanjutnya. Siapa KLIK dia baik :D

LIKE ME HERE!

LIKE, LIKE, LIKE here

Eh, tinggalkan blog kau kat sini!

Tinggalkan link blog anda di sini.

I'M Graduated from KESATRIA UiTM !

Setiap petang Isnin, pukul 5-7 ptg, x abis abis kena kawad, kena marah, kena pumping lah and what so ever. Demi nak memenuhi silibus kan. Benci tau. Dekat sekolah kena kwad, dekat Universiti pun kena kwad ke? HAA, nasib bek satu sem je weh, kalo x hancur badan aku, mlah kehitaman makin meningkat dengan drastik. HAA. So, 16.04.2011 hari uh, ade lah test kawad dan test bertulis. Hari tamatnya Ko-Kesatria nie. Sheronok aku. Pagi uh aku berkawad dengan semangat* PROPA !

Muka muka kepenatan malah kegembiraan setelah dijemur ditenghh pans. Tapi kami dah selesai test. HAA
Senyum ikhlas kerana dah habis. HAA

Muka muka chomel selepas tamat berkawad. Kemerahan kemerahan ditambah dengan SUNBURN gitu. HAA

So, lepas nie no more kawad every evening. Wow, shuke gila.
So, I'M Graduated from KESATRIA
Kepada junior, selamat menempuh azab yang akan datang. HAA

Last Semester, Last Enjoy

FABULOUSITY LEADS EDUCATION
OM114 1F

Yeh, satu semester dah hampir habis, so ape lagi hari berperang sedunia lah jawapannya. Berjuang demi mendapatkan result yang terbek, yang terbagus. So, besarlah harapan kita nak dpat results yang terbaek.
Bergambar bersama lecturer sebelum tamat semester. Hello, Madam Suwaibah and Encik Jo, byebye. Thanks for teaching us

Candid candid together. Miss that moments

Pose bersama classmate. Mereka terhebad :)
I will miss this semester. Wish all of us goodluck. Be the best you all

Pre Test Photoshoot Outdoor

PHOTOSHOOT? sangat sangat ditunggu setelah setelah sekian lama menanti. Akibat kerakusan yang melanda di dalam jiwa, maka aku pun pada hari Sabtu ari uh sempat lari pulang ke Kuala Lumpur dari Pahang demi mencipta sesuatu gambar. Yes, sangat sangat suke. Even penat, tapi aku happy. Thanks Wanie Hanim and konco konconya, Adli ats usaha sama anda. Thanks Putrajaya for nice view.

Muka muka setelah sampai ke Putrajaya. Menikmati keindahan dan mengambil mode sebelum memulakan PHOTOSHOOT. Haha

Bersama Wanie Hanim dan Adli. Sangat sesuatu bersut PUTIH di situ. Sangat SUCI ! HAA Muka muka keriangan yang melampau. Happy sebb photoshoot bakal bermula. Muka muka terkesima nak melakukannya. HAA Yeh, lalang lalang yang sangat indah malah menawan. HAA Promote diri ( BULBUL MARCELLO ). Haha
Thanks korang di atas photoshoot yang terbaek !

PRE TEST PHOTOSHOOT SCENE

Model : Wanie Hanim
Venue : Putrajaya, Presint 2
Theme : Love Evening
Photographer : Bulbul Marcello
Wardrobe : Adli
Choreographer : Bulbul Marcello and Adli


Let's See :

























Setelah beberapa jam berada di Putrajaya,maka kami pun baliklah kerana ade urusan yang belum diselesaikan. Thanks to all of you yang menjayakan PRE TEST Photoshoot ini. Even simple but creative style is needed. Thanks to Wanie Hanim kerana sanggup jadi model walaupun xde pengalaman. Such a great job

Tunggu photoshoot laen nati guys :)





Fantasy Land Family Day

Family Day ? Fantasy Land? Snow White, Little Mermaid, Rapunzel, Sleeping Beauty and bla bla Apa itu? Ewah nama nak glamor je kan. Vogue gila weh. HAA. Yess, family day FPTP ! Happy gila. Aku dah mcm budak budak dan aku diberi kumpulan Little Mermaid. Seyes sangat sangat Fantasy Land, malah bermain dalam suasana lecak lecak. Suke gile. Thanks to organizer. Part 4 the best ! HAA Muka muka kanak kanak keriangan di pagi hari, malah muka baru bangun tido. HAA Saya BULBUL MARCELLO. Jum ikut saya. HAA ( Muka kanak kanak riang weyh ) Sekitar bermulanya FAMILY DAY ! Amek kau, lecak dicampur dengan segala bagai. Thanks Padang UiTM Jengka, Pahang. Kau buat kami semua sangat jadi budak LADANG. *opss, nati dak ladang marah. HAA Muka muka bangga. Tengok Faeez, dia dah hampir bersilat. Agak agresif di situ. HAA
Muka muka classmate yang agak keriangan. HAA. Tengok Hanis suci je pakaian die. Padahal die xmen langsung. Jaga pakaian konon. Pergi daa. HAA Sekitar cabutan bertuah. Xsangka boleh dapat tupperware. HAA. Ade ke patut juru acara cakp " adik nie sembahyang subuh pagi tadi, tu yang nama die bertuah "HAA. Sentap ! HAA Bersama kawan kawan SPORTING ! Korang terbaek lah weyh. Sangat sangat sporting Masih mempromote Little Mermaid sebagai kumpulan yang the best ! Bersama rakan rakan setelah kepenatan yang amat drastik malah kekotoran yang melampau. HAA Bergambar beramai ramai bagi memeriahkan keadaan. Group 1F memang terbek malah sporting gila.
Bersama lecturer IMD yang sporting gila, En. Azizul Bin Sulaiman ( orang kuat event ini ). Congrat !

Btw, kumpulan Little Mermaid ( merah ) telah merangkul status Johan Family Day FPTP tahun ini. Gila kau, kami sangat berbangga kot. 6 hamper dibwa pulang dengan penuh bangga. HAA


Congrat part 4 atas event korang yang sangat happening malah best sangat. Nanty turn kteorg lak : )

* happy dapat men lecak weyh. Sangat sangat LADANG ! HAA

Bulbul Marcello Official Blog!