churp churp

Dah Daftar Churp Churp? ANDA BERMINAT? KLIK gambar di bawah untuk maklumat selanjutnya. Siapa KLIK dia baik :D

LIKE ME HERE!

LIKE, LIKE, LIKE here

Eh, tinggalkan blog kau kat sini!

Tinggalkan link blog anda di sini.

Magical Enchament Event

Yeh, Magical Enchament. Apakahh ? Wah, nama nak gempak je kan. Ohh, nie event budak budak OM, untuk memenuhi silibus dorg. So, budak budak mcm kami part 1 nie kenalah join bersama sama memeriahkan majlis. HAA. Memang sangat Magical Enchament lah kan. Ianya bkal merubah kami kepada sesuatu. HAA. Dorh ajar make up, how to build confidence and bla bla. Kami sangat semangat di situ. Semangat pada mula, dan lemah pada akhir. HAHA

Muka muka bersemangat, sangat bersemangat kan. Biru sangat kelass kan. HAA

Sekitar berlangsungnya event MAGICAL ENCHAMENT ini. Sangat oren sewaktu event ini. HAA

Muka muka kebosanan telah melanda. HAA. Pastuh ade majlis grooming dari AVON. Malah, siap bagi aura dekat kami lagi. Aku dpt AURA biru. Orang yang cool, kachack malah bergaya. Sorry Aura Hijau, Pink dan Putih. HAA

Bersama KING Of GROOMING. Haa. Tahniah !

When I am sweet 19 : )

Okay, tetibe 9 March 2011 nie dah masuk 19 tahun, dah la kena sambut dekaat Jengka, tercinta yang amat sangat. Tidak sambut dengan parents or kawan buat tarikh itu tapi just sambut lepas tarikh uh je. HAA. Okay, pagi 9 March uh aku terasa amat pelik. KENAPE ? sebb budak budak kelas aku sekor pun xwish malah buat buat xtaw. Macam palat. HAA. Last last petang uh dorang ajak g KFC, aku pun join jelah. Dah beli punya beli, tunggu punya tunggu, tetibe muncul kek dari belakang, menjerit jerit sibuk menyanyi HAPPY BUFDAY, HAPPY BUFDAY walaupun dlm KFC uh dipenuhi dengan manusia yang agak jugak ramai. HAA. Walaupun agak terkantoi kek di belakang aku, tapi aku masih mampu memerahkan muka aku tanda TERKESIMA malah tanda HAPPY ! Thanks korang : )

Sponser cake by youlls. Thanks

Acara meniup niup lilin. Malu gilerr, wahh, thanks Az, Ila, Fauzi, Faeez, Reen, Faten, Aina, Raihan dan member member OM1141F.

Aksi aksi sedang menikmati makanan yang disediakan menggunakan duit sendiri. HAA.

Last but not least, gambar secara beramai ramai menggunakan seorang pelajar UiTM yang dikenali untuk mengambil gambar secara beramai ramai. HAA. Sheronokkk.

Pape pun, thanks to semua yang datang dan memeriahkan majlis, menjerit jerit malah menyembur- yembur makanan di ats meja uh k. HAA. Thanks semua sebab sambut bufday aku. Sayangg korang.

Credit to : Ezwan Zamri sebb bagi aku pinjam tenet nak update blog ! HOO

Prank Party MARCH 2011 !

Okay, seperti yang dirancang oleh rakan rakan sekelas, kami nak mengadakan satu Prank Party untuk class rap kiteorg yang tarikh lahirnya bakal jatuh pada 04.03.2011. Wah, nak vogue je tarikh kau kan. HAA. Plan punya plan, akhirnya perancangan yang dibuat amat sekali mnjadi. Segala tentatif program yang diaturkan sangat sangat menjadi. Thanks to all the actor and actress OM1141F kerana korg memg talented weyh. HAA

Acara acara rasmi sebelum Prank Party diadakan, iaitu acara photography beramai ramai. Harus dan wajib dn sunat diadakan, biasalah mereka semua accidted picture kan. HAA. Thanks Dieyla Makhtar for the camera !

Yes, sekali lagi bergmbar beramai ramai.Thanks jugak kepada pensyarah kami yang muda lagi tampan*(ke) kerana sama sama menyertai aktiviti kanak kanak bawah umur ini. HAA

Okay, behind the scene. Mreke di depan sedang sibuk berlakon, kami di belakang tandas sedang sibuk menghidupkan kek di belakang tandas. HAA

Akhirnya, persoalan terjawab dan suprise dikenakan kepada Fauzi Anuar. Arghh, amek kau, pdan muka. Tersimpul simpul kau, nak nangis lah tuh kan? HAA*tergelak tgk budak kecik nie tiup lilin. HAA

Sempat lagi bergambar. Dah nama pun satu kewajipan. Ada bantahan ? Kau adalah LOSER ! Haa
Haha, amek kau. Bertepek sekali muka kau kena kek. Terima kasih lah kepada yang berjaya menepek kek dekat muka die uh. HAA

Photoshoot beramai ramai ! Sheronok !

Yeh, bersama rakan rakan sekelas yang agak SPORTING ! Haa

"Prank MASK Party Day" by Bulbul Marcello

Bersama sama rakan sekelas yang sekali lagi GILA GAMBAR ! Haa

Christmas dah ke weyh ? Haa, perlu ke pakai mcm uh? No komen. Yeh, bergambar bersama mereka sekali lagi. Sheronok giler. HAA

Aktiviti menepung tawar beramai ramai kat abg Pouji. HAA

Poom, vroom ( bunyi moto ke kentut ) HAA. Amek kau. bertepek sekali kena tepung. Yang paling penting aku selamat dan shuke menjerit time nie. Fauzi dh mcm kek yang hampir nak siap aku tgk. HAA

Rupa gaya gaya pengusaha yang berminat nak bukan syarikat tepung kat Jengka, Pahang lepas nie. HAA. Btw, walaupun still mcm keadaan kanak kanak, tapi benda mcm nie lah jadi ingatan semua. Papepun, thanks kepda semua yang terlibat dan tidak terlibat. Hope OM1141F dpat kekal sampai bila bila. Opss, aku 09.03.2011 ney, xnak buat ke ? HAA

Malam Alunan Gemersik 5, UiTM Jengka, Pahang

Yeh, Malam Alunan Gemersik 5, wow apekah tuh. Alah pertandingan nyanyi nyanyi uh. HAA. Yang penting, classmate aku masuk. Oh, haruslah die menang kan. Kata Artis RTM, haa. Dan paling penting mlam uh, aku jadi VIP. Wow, kelas weyh,duk depan, korg mampu ? HAA
Sekitar acara pembukaan majlis. So far so good, dewan penuh dengan tetamu yang hadir.
Agak menarik nampaknya di sini. Walaupun persembahan hambar ketika majlis pembukaan. Nie semua pasal sound system lah, wat spoil je. HAA

Acara nyanyian dimulakan.
Sesi pertama :

Sesi kedua :


Dan keputusannya ialah "____________"

Ofkos lah, Nazilah Arshad menang. HAA, bangga kami sebagai classmate die. Yang penting, OM menang weyh ! HAA

Last but not least,kteorg sempat bergambar dengan si juara. HAA

CONGRAT ! Nazilah Arshad for winning the competition ! YEAH !




Bulbul Marcello Official Blog!