churp churp

Dah Daftar Churp Churp? ANDA BERMINAT? KLIK gambar di bawah untuk maklumat selanjutnya. Siapa KLIK dia baik :D

LIKE ME HERE!

LIKE, LIKE, LIKE here

Eh, tinggalkan blog kau kat sini!

Tinggalkan link blog anda di sini.

Suai Kenal FPTP. Yeah !


Yeah, nampaknya ade hari suai kenal FPTP. Apakah itu, apakah. Ohh, hari suai kenal Fakulti kteorg la. Cehh, memg sangat suai kenal sangat la. HAA. So, banyak jugak la aktiviti yang dijalankan. Antaranya ialah mcm kat bawah nie. Habis aku jadi mangsa, kena wat tema pakaian satu Malaysia. Tak tau la pe dorg wat kat aku. HAA

Mereka sedang menyiapkan model 1 Malaysia. Campuran ape pun aku xtaw. Sangat xsenonoh kan. Ala ala model di Sabah dan Sarawak. Tergelak gelak kalo korg tgk live weyh. HAA

Setelah Model 1 Malaysia siap, nielah rupa model siswa dan siswi Uitm Pahang. Korg mampu pakai mcm nie ? lagi lagi depan org ramai. Haha


Saya bersama rakan rakan yang menyiapkan saya. Mereka sangat sporting. Abis dorg kerjakan saya. Papepun thanks sebb akhirnya kita menang dpt no 3. HAA. Bangga nie !

Lepas acara nie, kteorg kena jumpe Personal Assistrant kteorg. Yeh, pape masalah leh contact dorg. So, okaylah kan. Pastu kena mintx tandatangan pensyarah. Carilah sampai dapt. HAA

Last sekali, ade penyampaian hadiah. Team kiteorg dpt numb 3. Wah, xsangka tau. Sheronok sgat. Yeh, hidup OM ! haa



Segala serabut, tapi masih HAPPY : )

Kenape serabut? Ohh sebb banyak sangat benda nak buat, nak hafal, nak bace. HAA.Ohh. quiz, test, assignment semakin mengaburi pemikiran. Sangat sangat streess. Tapi kita kena happy, jangan stress stress, just rempuh je cabaran akann datang. Tol x korg ? HAA. Buat buat happy jela kan ? HAA

Muka muka HAPPY tapi cuak sebelum test MATH.HAA. terbaek lah korg!

Gaya gaya gila gambar di dalam kelas lagi satu faktor penyelesaian stress. Tol x korg ? So, ikutlah cari kami demi masa depan korg. HAA.

Pesanan ikhlas daripada Bulbul Marcello : )



Photoshoot Corporate Students 2011


( We are Leader for future )

Sesi bergambar beramai ramai. Yeh, benda yang ditunggu, dan dinanti. Amboi sangat kelas pakai kot. Korg ade? HAA. bayangkan tengah tengah panas tuh kiteorg pakai kot. Memang lecak sangat ketiak. Kan kan. Abg photographer sibuk ckp itu ini. Cepat jelah amek kan. PANAS dah nie. HAA

Warga OM1141F 2011

Okay, saya bersama rakan rakan seperjuangan yang bakal pergi menyelesaikan masalah negara akan datang. HAA * ayat PROPA !

Gambar di atas menunjukkan gaya seorg corporat akan datang. Vote la saya okay. Jangan vote dorg. HAA

Candid photoshoot
Theme : Pirates Carribean plus campur campur. HAA

Bulbul Marcello ala ala Bruno Mars. HAA

Bersama ketua lanun tidak berlesen dan Cik Nab pengarang buku IMD. HAA


Last dan last, berphotoshoot sendirian kala. Wah, sheronok! Suke gler. HAA. Nantikan kedatangan gambar yang telah ditangkap oleh photographer. Wow ! BYE !

Camping S***11 Feb-13 Feb 2011 !


Okay, kena pergi camping KESATRIA selama 3 hari di Sri Gading, dalam kawasan UiTM, Jengka Pahang nie. Memang sangat mcam fcuk rules die. Memg sangat kem lah kot. HAA
Lets bace pe yang aku nak tulis nie. Okay ramai ramai you are no allowed to bring ;

1. HANDPHONE - cilaka kau xde enpon. Syian dekat org nak contact aku tau, tiga hari uh
2. No PERFUME - okay, rules mcm syial. Bau nanti sgt GAMPANG !
3. No DEODORANT - lagi sangat GAMPANG, ketiak belacan la nanti.
4. NO WATCH - mcm mana nak usha masa, xkan nak tgk arah matahari kot. mcm syial je

Nie belum pergi lagi, dh g nati lagi banyak aku nak wat conclusion. Tunggulah. Nasib bek ini untuk markah jugak. Aku xsanggup nak repeat untuk sem 2. Tlglahh jauhkan. Papepun wish me luck*saje wat provokasi bagi menimbulkan kehangatan. PANAS ! HAA
Away 3 days for camping, bye peeps !

Nielah gaya rupa kem Kesatria. Memg sangat sangat mencabr kethanan mental dan fizikal. Sangat best pumping, GRENADE, golek golek ats tar dan mcm mcm. Yang penting, aku dh abiskan kem nie. Yahoo! Xnak smbung untuk sem depan. HAA

Chinese New Year 2011 Photoshoot : )

Cuti mid term break dipenuhi sangat dengan aktiviti. Tetibe tiba je Atirah Archuleta ajak g Putrajaya. Mulanya nak g Taman Rimba, tp sekali g, amik kau, memg rimba sangat kan. HAA. So, decide punye decide g lah Taman Botani, Putrajaya. Memang neutral sgt kot. Indah sangat. Thanks bapak tyrah sebab bawak kiteorg. So, lets see photoshoot kteorg. The " Red style" theme was recognized ;

Start photoshoot with no action. Memang lah sebab tengah hari kot. Memang terbakar la kiteorg. HAA.

We are model of the day. Thanks korg ats kerjasama. HAA. Bakat anda masih boleh dipertingkatkan. HAA

Hasil gambar INDIVIDUAL ;
Model : Bulbul Marcello





Hasil gambar by GROUP ;
Model : Shah Ad, Atirah Archuleta and Bulbul Marcello



Sangat HOTSETUPP gambar. HAA

Last but not least, gambar terakhir bersama photoshoot before mid term break abis. HAA. Yeh thanks tyrah sebb ajak and thanks kepada pakcik Tuan Mat sebb bawak kiteorg. Walaupun sekejap, tapi ianya sgatlahh best giler. Rasa nak sangat sangat lagi kot. Jum korgg. HAA

Moments sangat kan !

Mid Term Break, LET ENJOY !

Okay, penat dah menghadap buku*menghadap ke?, HAA, menghadap Jengka kesayangan tercinta, so inilah masanya kami nak bercuti. Thanks for the Raya Cina sebb bagi kami cuti lama sangat*lama jugak, tp xpuas. So inilah masa, kita enjoy, kita gelak, kita ketawa kan kan. Oh, seperti yang telah dirancang, kami nak mencapap g One Utama, jom main bowling. Let's Az, Faeez dan Fauzi jum jum. Aku tau korg mesti kalah punye. HAA

Muka muka pemain bowling bakal juara. HAA, motiff menunjukkan kasut adalah ________

Rakan rakan yang menjayakan Bowling Day's. Mereka sangat hebad bermain, sangat sangat. HAA

Testing and try the bowling. Faezz and Fauzi mampu angkat yang 8kg je. HAA.

Fauzi kalah, Az kalah, Faeez menang sebab aku bagi peluang. Peluang sgt kan. Yeh, korg jangan lah seydih k. HAA

Rombongan Ke Perkahwinan Kakak Ila ;

Yeh, sekali dijemput g kenduri kahwin kaka Ila di Subang Jaya. Thanks Fauzi sebb pick up aku dengan Honda kau. Memg terbaek. HAA

Muka muka kelaparan akibat kesesatan dan lapar mencari rumah Ila. Oh, we are LOST !

Thanks korang sebb penuhkan masa cuti yang berharga. IMYSM !

CHORAL Speaking Competition : )

Junior Nite ?Apakah binatang tuh. Ohh, actually FPTP ade buat satu event untuk dak dak part 1 neyh. So, kteorg part part one nie kena lah join untuk menghangatkan majlis. *PANAS ! haa, so group kteorg diberi tugas untuk buat satu Choral Speaking, *apakah choral speaking ini. tertanya tanya sedangkan hati nie tahu. HAA. Pada permulaannya agak sukar mengumpulkan mereka semua, memberi kerjasama, tp dengan kata sepakat, maka terhasillah satu "Choral Speaking" yang agak hebad buat tatapan mereka semua. Thanks conductor Aina for the script! Memang hebad skrip kau. Letup! HAA

Mereka berkumpul siang pagi dan malam untuk menjayakan "Choral Speaking" ini. Thanks for the commiment korg. Korang hebad, sporting sangat !

Wah, wah, akhirnya malam Junior Nite kteorg juara. Tak disangka, dan tak di jangka. Giler happy, lompat lompat mcam org bodoh kteorg semua, sebb shuke sgt kan. HAA. *sangat terketar ketar di atas pentas semasa wat persembahan. Thanks judge sebb terkesima dengan persembahan kami. Kami mampu buat yang TERBAEK ! HAA

Yeh inilah muka muka kebanggaan OM1141F. Bak kata Faeez " kamilah asset UiTM yang kian berjaya kelak" HAA. Happy dapat makan ramai ramai tau. Pedas sangat mee makcik uh, smpai Faeez nak peluk peluk makcik uh sebb sedap sangat makcik uh masak. HAA.

Anyway, thanks to OM1141F atas kerjasama anda.

Anda memang terbaek !


Bulbul Marcello Official Blog!