churp churp

Dah Daftar Churp Churp? ANDA BERMINAT? KLIK gambar di bawah untuk maklumat selanjutnya. Siapa KLIK dia baik :D

LIKE ME HERE!

LIKE, LIKE, LIKE here

Eh, tinggalkan blog kau kat sini!

Tinggalkan link blog anda di sini.

new place ; new feel : )

Generation OM1141F
edited by ; Bulbul Marcello

Hello everybody. Yeh, terasa laen apabila berada di tempat baru. Suasana baru. Rakan rakan baru dan yang paling penting di sini mengajar kita erti berdikari.Almaklumlah, belajar hidup sendiri, basuh kain sendiri*korg mampu ? HAA. Okay, kat sini, aku just nak share bout life kat UiTM Jengka, Pahang nie. Tgklah : )

Rakan rakan yang menghangatkan suasana. Mereka memg photo accidt ! HAA

Bersama sama rakan OM1141F, Yeh, itu Reen, Raihan, Fauzi, Az, Faeez dan Fatin. Mereka sporting!

Gaya seeorg mahasiswa ! Ade STYLE x? HAA

Di hadapan signboard kemegahan UiTM Jengka, Pahang. Betapa seronoknya dorg. Class! HAA. UiTM Jengka, Pahang keluar surat khabar,UiTM korg ade ?xde kan HAA

Inilah ciri ciri seorg pelajar Dekan. Menghabiskan masa terluang dengan bergambar secara terbuka. Xsalah kan korg korg ? HAA

Gaya gaya pelajar DEKAN. Menunggu pensyarah tiba.*cepat tau kiteorg tunggu. HAA

______________________________________________

Bandat terdekat ; JTOWN

Bersama sama rakan menikmati udara Jengka. Tempat korg ade x mcm kami nie ?

Opss, Jengka ade KFC ! wah, seronok! nasib bek bandar nie dekat dengan UiTM kami. Dengan berbekalkan RM1 jeh dah leh pergi dtg dari UiTM. Korg ade tmbg semurah tuh ? HAA

Aktiviti wajib adalah bergambr ! Thanks you'alls OM1141F

Sekitar bandar Jengka dan pengangkutan yang digunakan oleh student UiTM Jengka, Pahang untuk ke bandar. Tgk ! Sini memg seng dpt transport. HAA. Fauzi Anuar bakal pemandu pelancong Jengka yang berjaya. HAA

Sekitar kawasan kolej. Saat saat bersama rakan rakan sekelas. Mereka sgt sporting, sgt kelaka, open minded and so on. Btw,yang pakai baju purple uh die dak kelas aku. Die masuk rancangan realiti kat TV1. Vote lah die, demi UiTM Jengka, Pahang. HAA

Papepun, aku kena struggle hidup dekat sini walaupun dlm ape jua keadaan pun. Thanks dear parents, kawan semua bg support. Aku akan wat yang terbaek : )


saya seorg MAHASISWA akhirnya : )

OMG ! UiTM Jengka, Pahang ? Terkejut kan ? Ahh, mls la nak cerita panjang. Korg tgk jelahh. Yang penting sepanjang MDS, aku memg terlalu penat yang terlampau drastik hinggakan jantung ke gelora ke tanah bla bla bla. *merepek kelas atsan. HAA. Marilah ramai ramai melihat kawasan ketenangan JENGKA yang begitu tenang*tenang nak mampus. HAA. Sini dipanggil kota METROPOLITAN. HAA

Sekitar kawasan dalam kampus. Ohh, itu Masjid Uwais Al-Qarni. Terbakar ! HAA
Dewan Serbaguna a.k.a DSG ( dewans sejuk gileerr ). HAA
Padang yang begitu besar. Bolehh memuatkan lembu lembu yang terdiri daripada pelbagai bangsa*merujuk kepada org. HAA
Posing kemalu maluan dgn rakan baru. HAA
Sekitar Uitm Pahang area. Wow ! Mari mari dtg sini. HAA
Malam final MDS ! Aku suke, sebb melompat, menjerit sambut tahun baru dlm kegelapan. Gila kau xseronok. HAA, akhirnya aku dpt pulang menaiki bas METROBUS, terus ke Kuala Lumpur. Shukee sgt ! HAA
Sekitar kawasan dlm bilik, dewan makan, masjid dan bakal perpustakaan yang bakal siap !
Kad Matrix sementara. Bila la nak dpt yang baru nye. Oklah, smpai di sini sahaja, tidak sempat nak cerita panjang lebar, sebb sgt busy di sni. sangat sangat ! GRR. Papepun, nati aku sambung lagi okay. Banyak lagi cerita tau. HAA. bye blogger reader !

mood SHOPPING ! sangat sangat puas !

Tidak mampu cakap banyak. Kami berMODE shopaholic ! HAA, lihat sahaja paparan yang ditayangkn ! Semoga memuaskan hati semua. Puas ke korg? HAA
Jalan, makan, photoshoot TIME !
Sempat berphoshoot bersendirian. HAA
Motif sedemikian ? Sebb kebusanan menunggu rakan rakan di dlm tandas yang lambat sgt keluar. HAA
Macam artis*tett !? HAA
Muka muka kelincahan dalam kepenatan. HAA
OTW, pulang ke rumah. Muka kepenatan yang sangat sangat penat. Thanks korg. Happy kan shoping ? HAA. Anyway, thanks sebb berjalan jalan kan. Nanti kita meet lagi. WOW ! impress sgt !

bufday DAY, Farewell Time : )

Yeh, jumpe lagi, jumpe lagi kan dgn korg. Wow, ape plak event kali nie? Oh, rupenya sambut belated bufday si Zex Mohd Zahier tuh. Ala, dh tua kan kau. Haa. Thanks Wanie Hanim sebab plan baik punya. Pandai sgt korg kena mengena kan kan. Tak sangka segala yang dirancang menjadi kan. Oh, thanks Aizat Abd Hamid, Hez Hazmi Nads, Ceplos, Wanie Abu, Adli, Zex Mohd Zahier and Bulbul Marcello sebab join. Wow ! Gembira kan. HAA

Inilah before masuk Pizza Hut dan selepas masuk Pizza Hut. Berbeza kan. Thanks Wanie Hanim sebb menjadi planner bufday party terhebad. Kelass kau tempah kan. Awal2 pagi dh tempah, Maklumlah, CHRISMAS day kan. Takut penuh !!!

Pergh, secara tiba tiba ! Ada Cake muncul. Wow ! Tidak disangka, namaku ade di cake uh. Siap tulis Goodbye ABUL ! that call menghalau. HAA. Yelah, aku kan nak g belaja kat PAHANG, so xsangka pulak dorg wat Farewell untuk aku. Thanks korg. Time nie jugak sambut bufday si Zex Mohd Zahier and Adli Vavavoom. Memmg voom lah pizza uh. HAA
Tidak disangka sekali lagi, tetibe dapat hadiah. Wow ! Lagi terkesima aku. Terkejut beruk kot. sangat sangat berterima kasih dekat korg. Thanks ROMP support aku. Untungkan kita Zex dapt baju ROMP ! class sangat kan. Haa. Zex Mohd Zahier terlampau happy sgt sgt kan. HAA

And again, aku dpt lagi. Frame gambar yang sangat berharga dan mencatat satu seribu kenangan. lagi lagi terkesima aku weh. Tgklah, sampai aku bergmbr ala ala model frame tanpa berbayar. Motif?? HAA. Thanks doh !
Hez Hazmi Nadzs tak puas ati sebab xdpt hadiah. Jels kan ? tunggu la bulan 2 nati dude. HAA. Aksi aksi di meja makan. Gaduh la korg smpai lebam. Semoga berjaya. HAA

Venue : Lake Valley, Bandar Tun Hussein Onn
Theme : Freedom Life

Yeh, photoshoot ala ala kegedikkan. Baru smpai. Wow sgt malu kan berpakaian sedemikian. Kisah plak aku ? Yang penting, kami Vogue ! HAA

Merekalah rakan berharga saya ! Sayang korg !
MY GOD ! aku diapit oleh dua org dak johor.*Wanie Hanim jels nati. HAA. kiteorg kawan kan. Hye, kawan baru. HAA. Aku pose ala ala model kan. HAA
Merekalah org yang bergila gmbr. HAA, Saya cool. Sangat seronok kan ?
Nielah, akibat ikut jejak Wanie Hanim duduk di longkang. Tgk semua nak ikut. HAA*malu sebb ramai org lalu lalang. HAA

Theme : "Drain Lake Style "
korg mampu ? HAA
Cerita di sebalik cerita. Motiff? HAA
Candid style : ). Poyo kan kau Hez Hazmi Nadzs. HAA
Ala ala tepi pantai. Wow ! Nice x? Nasib bek xde yang jatuh kan. HAA
Photoshoot before dihalau keluar dr lake. Dgn ujan renyai2, memg terbaek la. Thanks pak guard bagi masa kami berphotoshoot. Jangan jeles. HAA. Inilah gmbar terakhir before aku ke UiTM Pahang bersama korg. Seriuslyy, sgt2 rindu dgn korg. Nati jumpe lagi. Papepun, thanks again. IMYSM : )
Bulbul Marcello Official Blog!