churp churp

Dah Daftar Churp Churp? ANDA BERMINAT? KLIK gambar di bawah untuk maklumat selanjutnya. Siapa KLIK dia baik :D

LIKE ME HERE!

LIKE, LIKE, LIKE here

Eh, tinggalkan blog kau kat sini!

Tinggalkan link blog anda di sini.

Purple Pink Wedding of the Year

Purple Pink wah itulah temanya untuk majlis perkahwinan kakak sulung aku kali nie. Sekejap je dah 13 November 2011 kan, tak sangka masa berlalu dengan cepat, akhirnya smpai jugak tarikh yang dinanti nati kan. Eh, ape kata korg tengok jelah dr A - Z sepanjang majlis nie. Biasa biasa jer, tapi alhamdullillah, semua berjalan dengan lancar
Proses dimake up oleh mak andam*sangat mak andam disitu. HEHE
Okay, pengantin dah siap sedia
Setibanya pengantin diiringi dengan paluan kompang. Sangat secocok memakai busana yang dikenakan.
Antara tetamu yang hadir untuk menjayakan majlis. Terima kasih daun keladi : )
Yes, this is me with my parents. Muke bangga dapat bergambar. HAAH

Okay, yang dekat bawah nie, time pengantin nak masuk rumah, ape lagi nak ke pelamin lah kan. HEHE
Acara menepung tawar bermula. Alah comelnya. HEHE
Bersama kedua ibubapa belah pengantin perempuan. So sweet. HEHE
Inai pengantin lelaki dan perempuan
Pengantin bersiap sedia ke meja makan pengantin untuk menjamu selera. Lapar lah tu. HEHE
Semasa di meja makan
Alah, sweetnya suap menyuap. HEHE
Eh, ade guard lah. Kelas perkahwinan kakak aku, ade guard lagi uh. AHAHA
Keluarga sebelah lelaki dan perempuan sedang menjamu selera
Oh, nampaknya saya pun nak bergambr dengn pengantin. Jangn jeles. HEHE
Thanks Reen, Ila, Syafiq and Fauzi
Kawan kawan yang datang bersama sama memeriahkan majlis. Thanks korg, even ade yang datang tak bagi tau kan. Tetibe sedar sedar dah muncul kan. HAHA

Photoshoot for the bridal of the year, HAHA
Pengantin : Siti Hajar dan Khirul Arifen
Next dress, wah amek kau gaun putih nampknya, ala ala Fairy Tail lah tu kononnya. HAHA
Acara memotong kek perkahwinan. Nampak sedap kan kek tu. HEHE
Suap jangn tak suap. Makan jangn tak makan. AHHA
Sesi bergambr bersama keluarga pengantin. One, two, three snap !
Okay, yang nie one big family PURPLE of Hamlan and Shidah.
Sekali lagi, saya bersama pengantin. Awak awak jangn cemburu okay. AHHAAH

Photoshoot for next dress, lets come and see :
Ini sweet kan. Alah, alah. HAHA
Tetap kecik dan cumel kan kakak aku nie. HAHA
Cinta menyatukan mereka* Kelass kau Siti dan Ipin. HAHA
Malu malu kucing lak. HAHAA
Beberapa barang hantaran pihak lelaki dan perempuan.

Ape ape pun, thanks kepada yang hadir dan sama sama membantu untuk menjayakan majlis nie, thanks banyak banyak dari Hamlan dan Shidah family :)

No comments:

Bulbul Marcello Official Blog!