churp churp

Dah Daftar Churp Churp? ANDA BERMINAT? KLIK gambar di bawah untuk maklumat selanjutnya. Siapa KLIK dia baik :D

LIKE ME HERE!

LIKE, LIKE, LIKE here

Eh, tinggalkan blog kau kat sini!

Tinggalkan link blog anda di sini.

Lets Waste Time during Semester Break!


Heyhey, pergh lama jugak tak up to date blog nie, almaklumlah busy dengan final kan. Tapi takpe, sekarang ke"busy"an tu boleh dikurangkan kerana musim musim cuti sedang berlangsung. Almost time yang di tunggu tunggu oleh seorang mahasiswa seperti saya. HAHA. Banyak aktiviti yang nak dirancang semasa cuti. Bajet artis lah pulak kan nak banyak banyak aktiviti nie. HAHA. Eh, dah lari topic, nie sebenarnya nak tunjuk kat korang ape yang kiteorg buat waktu minggu pertama cuti sem. Eh, meh jela tengok cara cara membuang masa yang paling best : ) HAHA
Okay, ini masa pergi ke Felda Keratong di Pahang. Nie aku men ikut je Adli, betul x Ifa? HAHA. Satu pengalaman baru mengikuti kenduri kawin di Felda even Jengka ade felda, tapi aku tak pernah masuk punn. HAHA

Aktiviti makan makan bersama memg wajib lah kan. Oh, best Kenny Rogers. Yummy
Muka muka selepas kenyang. Oh nampk sangat gemuk, tp kurus okay. HAHA

Niat untuk mengecilkan badan bertukar kepada mode lepak melepak. Memg tak lah kan korg nak jogging. HEHE
Muke muke ceria ria budak UIA, budak UiTM dan budak PTPL semasa cuti semester. Hehe

Dan yang paling penting ialah,
Tetibe terasa macam cantik lak, kalah Miss Universe. HAHA. Kau mampu?

2 comments:

tyra uyura said...

gambar last tu tak boleh blah langsung la der . haha . jum ke ktn . nxt week im going to KL .

a,b,u,l said...

jumpe di sana. haha

Bulbul Marcello Official Blog!