churp churp

Dah Daftar Churp Churp? ANDA BERMINAT? KLIK gambar di bawah untuk maklumat selanjutnya. Siapa KLIK dia baik :D

LIKE ME HERE!

LIKE, LIKE, LIKE here

Eh, tinggalkan blog kau kat sini!

Tinggalkan link blog anda di sini.

Study Week, Tanda Beraya Untuk Kteorg : )

Yaw, study week dah bermula, masing masing dah pasang plan. Yelah, raya hari tu dapat seminggu je kan. Mana lah puas weh. HAHA, so kteorg memg dah pasang plan nak beraya kesana dan kesini waktu study week. Ade kteorg kesah pasl exam ? AHHA. So, decide punya decide kteorg nak menjelajah rumah ke rumah di Negeri Sembilan. Mai Tampin, Seremban dan Ampangan. Konvoi 3 kereta tahu. AHHA. Mai mai usha picture kteorg eh. HAHA
Sesampainya, di rumah Ezwan Amiga, ops, Ezwan Zamri. Dijamah dengan makanan yang enak sekali oleh ibunya. Memang sedap hingga semua nak tido. AHAH
Setelah dah penat makan, mari kita bergambar beramai ramai. Baru kelas kan raya kitew. AHHA

Lepas g rumah Ezwan, kteorg g rumah Az pulak. Memang berjalan sakan lah kan. Nie gmbr depan rumah Az. Semua memg over. HAHA
Lepas g rumah Az, kteorg gerak g umah Teha. Makan lagi makan lagi, memg gemuk lah jawabnya. Tambah 1 kilo je pun, bkan selalu. Ceh, seronok bergambr kan. AHAH
Bulbul Marcello dikelilingi wanita wanita yang cantik*ke, hot*ke. AHAHA
Okay, nie gambr beramai-ramai. Memg kelas gambr nie,sebb ala ala studio version. AHHA

Papepun, thanks to korg semua sebb plan menjadi. To all driver, thanks okay. Sadis xdpat tido sana kan seperti yang dirncgkan. Papepun, raya tahun depan kita gerak ramai ramai and buat kecoh lagi. Yeahh!

1 comment:

tyra uyura said...

class la pkcik..:)

p/s: bile nak tunai janji? haha

Bulbul Marcello Official Blog!