churp churp

Dah Daftar Churp Churp? ANDA BERMINAT? KLIK gambar di bawah untuk maklumat selanjutnya. Siapa KLIK dia baik :D

LIKE ME HERE!

LIKE, LIKE, LIKE here

Eh, tinggalkan blog kau kat sini!

Tinggalkan link blog anda di sini.

Eid Mubarak 2011

Hello hello blogger semua. Apa khabar? Sihat. Urm, selamat hari raya korang semua. Meh sini nak kongsi cerita raya bersama sama kan. Tak kan xnak kongsi. HEHE. Okay, so far raya tahun nie xde lah semeriah mana pun, just ala kadar jer. Yelah, i'm a student that only get holiday to celebrate Eid only for one week. What the hell. HAHA. Yang penting dapat celebrate dengan family pun ckup. Dengan kawan kawan tu sampingan jer. But, it okay what. So open your eyes and meh sini lah lihat. Sory gmbr dgn pamily xde. Mereka pergi LONDON time tu. HEHE
Okay, tiga sekawan pergi merayau rumah cikgu. Lama pulak xjumpe kan.
Pergi raya rumah senior pulak. Senior mental nie. HEHE
Okay, nie pergi jalan jalan rumah kawan pulak. Act, banyak lagi gmbr, tapi i'm so sorry xlarat nak masuk banyak banyak. Papepun, selamat hari raya kepada semua.

1 comment:

mR.NotHiNg said...

can i have that fotos.. ghee :)

Bulbul Marcello Official Blog!