churp churp

Dah Daftar Churp Churp? ANDA BERMINAT? KLIK gambar di bawah untuk maklumat selanjutnya. Siapa KLIK dia baik :D

LIKE ME HERE!

LIKE, LIKE, LIKE here

Eh, tinggalkan blog kau kat sini!

Tinggalkan link blog anda di sini.

ABSEILING event !


Heyhey, ape khabr sume? Lama rsanya xupdate blog kan. Dah berhabuk blog aku nie. Okay, hari nie aku nak cerita pasal ABSEILING event yang dikelolakan bawah Kor Sport Event Managemnt (HSK 111). Ceh, event nak gempak jer kan, waktu nak turun abseiling uh menjerit jerit korang memohon pertolongan dari yang Maha Esa. HAHA. Serius that was a fun day! Thanks to lecturer, En. Muhammad Sufyan and the other lecturer sebb berjaya buat event untuk kteorg even kteorg kena bayar, so ape kami kesah! KAMI MAHU TERJUN! Haha. So, lets see our program
Bersiap siap dahulu dan pemberian briefing oleh instructor yang bertugas sebelum naik ke ats tangki air yang boleh jugak dikatakan tinggi. Siapa gayat nasiblah kan.HAHA
Muka muka xsabar sebelum nak naik. Dah smpai ats, semua dok jerit jerit mcm orang gila. HAHA. Ape masalah lecturer tu? HAHA

Abseiling yang bakal dilakukan oleh kami sebagai pelajar Kor Sport Event! Tinggi but cool!

Yeah itu die, salah seorang dah berjaya turun dengan jayanya. Tapi sebalik nak turun uh, mcam macam ragam yang aku dapt perhatikan. HAHA

Ramai ramai menunggu turn nak naik! Mai dongak ke ats tengok dorang naek! AHAHA

Okay, kini turn aku! GAGAH nampaknya di ats uh. HAHA
Tgk tgk, cepat cepat Bulbul Marcello dah nak turun. Lah, ABSEILING je kot! HAHA

Yes, sampai sudah. Dah mcm SPIDERMAN! bak kata Encik Sufyan, SPIDERMAN PINK!*siot sangat
Muka bangga dan tak puas sebab naik sekali jer. Yelah kejar masa nak balik Kuala Lumpur. Takpe, nextime!
Tag itu made it by Bulbul Marcello, so proud of it! Thanks to all the MT yang berjaya organize event ini dari segi mana mana pun. Korang the best!

No comments:

Bulbul Marcello Official Blog!