churp churp

Dah Daftar Churp Churp? ANDA BERMINAT? KLIK gambar di bawah untuk maklumat selanjutnya. Siapa KLIK dia baik :D

LIKE ME HERE!

LIKE, LIKE, LIKE here

Eh, tinggalkan blog kau kat sini!

Tinggalkan link blog anda di sini.

Time to HOLIDAY with family

Hello blogger reader, ape khabr ? sihat ? Cehh, weekend nie jer, ade jelah nak berjalan sana sini. Baru 1st week kuliah dah nak berjalan kan. Lah, ape salahnya, lagipun dengan family. Actually, cuti sempena bufday AGUNG, kteorg decide nak pergi jaln jalan. Yeah round to the world katanya kan. Pergi Port Dickson and Malacca. OMG, sangat ramai manusia, ditambah dengan kesesakan jalan raya yang amat sesak, yelah sebagai pemandu amat terasa keperitannya. HAHA. So lihat jelah gambar gambr yang dapat dirakamkan sepanjang perjalanan. HAHA

Yeah ! That beach ! Cool gila sea breeze die! Aman damai kot
Looking something. What that ! HAHA
Texting my manager and say I currently at Port Dickson. HAHAOh, pantai itu sangat panas ! Sangat sangat PANAS ! haha
Sempat lagi bergambar ala ala suasana studio. Curlass. HAHA

Okay, lepas dah g Port Dickson, gerak Malacca lak. G makan ikan bakar dan berjalan jalan. Masyallah, ramai tol manusia, mcm tak tau duduk rumah jer kan dorg nie. HAHA. Papepun, thanks to family sebb bawak berjalan jalan, yelah Jengka dah lah xde pape balik dpt release tension siket. HAHA. Huh ! Today nak pulang ke kampus. See you soon blogger !



1 comment:

ami ramli said...

mane gamba family nyer....

Bulbul Marcello Official Blog!