churp churp

Dah Daftar Churp Churp? ANDA BERMINAT? KLIK gambar di bawah untuk maklumat selanjutnya. Siapa KLIK dia baik :D

LIKE ME HERE!

LIKE, LIKE, LIKE here

Eh, tinggalkan blog kau kat sini!

Tinggalkan link blog anda di sini.

Semester Baru : )

Finally, cuti dah tamat, dan semester pon dah nak naik. Alangkah dan sangat boring sekali apabila cuti dah habis. Rasa sengal sengal badan masih ada kan. HAHA. So semester nie kena lah struggle skit. Dan yang paling polaknya sem nie ialah dpt kolej xberpa bagus. Satu bilik 5 org weh, xcmpur dengan illegal lagi! Huh!. Ade yang xdpt katil malah locker. Lagi kesian kan dorg. Dah lah makanan pun dh bertmbh mahal harga die. Air bungkus dh nek RM 1.60. Pergh, memg mencekik kot. Dengan tandas xde sendal malah kotor. Memg bersabar jelah kan. Sangat dugaan sem nie, tp nak x nak kena lah teruskan. Huh ! So, tgk jelah rupa rupa semester kali nie. HAHA

Muka muka riang ria. Hehe
GREEN WARRIOR disini. Hehehe
Bulbul Marcello in green. Yeah!
Bersama mereke sementra menunggu lecturer masuk so ape salahnya bergambar kan. HAHA
Papepun, semester nie kena lah struggle sedikit kan. Kena berusaha banyak lah dlm erti laen. Okay, byebye blogger. Nati pape, i will update again. Opss, terserempak dgn madam Personality Development last sem, n she say "Eh, kau nampak Jambu lah, HAHA" Korang jangan nak jeles okay. Kbhai

3 comments:

hawa biasa said...

wuu <3 entry bul bul tak bule blah :P

myra berry said...

abul , bj kaw yg besar ke atau adkah kaw semakin kurus ? (ini bukan pujian) haha

a,b,u,l said...

ahaha, ternyata aku makin kurus okay! HAHA

Bulbul Marcello Official Blog!