churp churp

Dah Daftar Churp Churp? ANDA BERMINAT? KLIK gambar di bawah untuk maklumat selanjutnya. Siapa KLIK dia baik :D

LIKE ME HERE!

LIKE, LIKE, LIKE here

Eh, tinggalkan blog kau kat sini!

Tinggalkan link blog anda di sini.

Reunion 4D/5Dedikasi !

Hello, as usual seperti yang dirancang, akhirnya program Reunion 4D/5Dedikasi nie berjaya akhirnya. Thanks to organizer yang berjaya merancang. Thanks jugak kepada semua yang hadir bagi memeriahkan majlis. Tanpa korg program mcm nie xkan jadi kot. Btul x semua? So, pagi pagi kul 10.30 kteorg dah keluar rumah g Mines. Pilih Mines sebagai destinasi pertemuan kerana dekat untuk semua datang. Lagipun, kalo jauh jauh susah semua nak jumpa Senang aku bawak kereta, terus park dekat Mines. HAHA. Okay aktiviti dimulakan dengan breakfast dulu. Padahal dah 10.30. Yelah, nak menunggu seglintir yang belum sampai lagi kan.

Bersama Mea, Teha, Adah dan Debot! Yeah !
Bersama Amira Apan dan Teha dhapan karaoke. Itu aktiviti kedua kami!
Bergambar di hadapan karaoke BOX ! yeah, macm macm style kan ade !
Wow, bersama makhayam vogue gitu. Lentiklah Mea sedemikian. HAHA
Bersama Adah dan Teha di bowling. Bowling adalah aktiviti ketiga kami. Pergh, padat dgn aktiviti kan. HAHA
Bersama Ikhmal pulak. Budak hotsetuff Port Dickson kan. HAHA*tlg jangan nak perasan lebih kan! HAHA
Three stooges friends. I like !
One, two, three...SNAP !
Mereka dalam ingatan ! Thanks korang

Thanks banyak banyak sebb dapat join reunion nie. Lepas bowling kteorg g tgk wayang lak. Citer super8. Ngantok sungguh cerita uh. HAHA. And thanks sekali lagi to Adah, Mea, Qila, Mina, Myra, Abby, Monica, Teha, Marl, Debot, Hafizudin, Kamal, Emy, Pejal, Wafi sebb dapat join. Tanpa korg xbest kot. Next time kiter keluar lagi oke. Jgn putuskan perhubungan persahabatan kiter. Soory, aku kejar masa update blog nie. Aku nak balik Jengka dah*benci, so entry agak kureng sket. Jumpe lagi! Ops, budak budak 4D/5Dedikasi nie semua perangai still sama mcm zaman zaman sekolah dulu. Terkenang lak! HAHA

4 comments:

aqilah said...

yewla mmg seronok.....giler..
tp cm aq x g jew kn...huhuuhuhuh

a,b,u,l said...

ops, aku dah masukkan nama kau. HAHA

adahmok said...

super 8 laaaa. hahaha.

a,b,u,l said...

dah, aku dah betulkan! HAHA

Bulbul Marcello Official Blog!