churp churp

Dah Daftar Churp Churp? ANDA BERMINAT? KLIK gambar di bawah untuk maklumat selanjutnya. Siapa KLIK dia baik :D

LIKE ME HERE!

LIKE, LIKE, LIKE here

Eh, tinggalkan blog kau kat sini!

Tinggalkan link blog anda di sini.

Let's Prepare For Junior Nite 2011

Holla ! Junior Nite kembali lagi! Macam sem lepas, kteorg diraikan tetapi kali nie kteorg pulak yang meraikan junior junior yang datang dari pelusuk dunia bagai yang memilih fakulti Office Management sebagai fakulti rasmi mereka. Amboi, dah masuk Universiti nak kena diraikan jugak ke hadek-hadek oii. HAHA. So, meeting punya meeting antara semua Part 2, akhirnya kelas kteorg OM1142F dapat lah handle bahagian hadiah. Agak senang kerjanya, tp kalo bajet xde kat tangan jangan haraplah hadiah nak ade kan. Kalo nak lancar, bagi kteorg bajet yang melampau-lampau bagi kteorg sempurnakan budak budak freshie waktu malam Junior Nite nie. HAHA. So, korg leh lah tatap persiapan kteorg di Bahagian Hadiah :

Mereka sedang bertungkus lumus membalut hamper. Go baby go! HAHA. Nostalgia Arwahyarham P. Ramlee menjadi tema pada malam Junior Nite*motif?
Macam biasa, aktiviti bergambar memg kewajipan! Sheeda sibuk ! HAHA
Sememangnya Bulbul Marcello seorang yang rajin membantu. HAHA*jangan jeles
Rakan rakan sekelas yang membantu dan mempercepatkan pergerakan membalut hadiah. Korang semua terbaik lah. Dalam masa 2 jam, kita berjaya menghabiskannya. Boleh bukak kedai hamper lepas nie. HAHA

Memperkenalkan Bulbul Marcello *tag baru
Rupa gembira membuak buak kerana tugas dah habis. Yes ! Boleh balik. HAHA

Papepun, thanks to all classmate yang terlibat. Yang membeli dan membawa barang jutaan terima kasih diucapkan. Hope kita classmate akan beri kerjasama dalam apa apa program pun kan!

No comments:

Bulbul Marcello Official Blog!