churp churp

Dah Daftar Churp Churp? ANDA BERMINAT? KLIK gambar di bawah untuk maklumat selanjutnya. Siapa KLIK dia baik :D

LIKE ME HERE!

LIKE, LIKE, LIKE here

Eh, tinggalkan blog kau kat sini!

Tinggalkan link blog anda di sini.

Jom merayau, isi masa LAPANG!

Hello hello blogger sekalian. Ye selagi lagi saya telah dihasut oleh mereka semua untuk berjalan jalan menghabiskan masa cuti semester yang agak sekejap malah membosankan. HAHA. Almaklumlah, cuti pun dh makin habis dan malasnya nak balik ke kampus. Huh ! So, nie kira last change before pergi berperang balik demi mendpatkan result yang bagus untuk sem depan. Kira nielah aktiviti aktiviti yang dpt kami lakukan untuk mengisi waktu lapang.

Okay, aktiviti dimulakan dengan menonton wayang "NUR KASIH". Sangat sangat NUR KASIH di dalamnya. Mencurah curah air mata bagai oh. HAHA.
Muka muka lepas keluar wayang. Sejukk
Makan makan smbil berborak, memg WAJIB! HAHA
Macam macam ragam, tengoklah Debot pelik tapi benar.
Sempat nak berphotoshoot bagai. Curlass. HAHA
Bowling bowling bowling. Maen untuk menghilangkan rasa stress lepas tengok result exam. HAHA


Friends Stories

Btw, thanks to Aizat Abd Hamid, Amirul Ariff, Izzat Akmal, Shah Ad, Atirah Archuleta, Atiqah and Teha for joining. Nati kita jumpe lagi okay. Huh, cepatnya cuti nak habis. Malas nak balik. Hehe

2 comments:

syahida _masri said...

nice post.Ni mesti photographer tu psl snap pic banyak. nur kasih bestt kan ? hehee.

a,b,u,l said...

photographer? xdelah. biasa jer. oh sgt best. HEHE

Bulbul Marcello Official Blog!