churp churp

Dah Daftar Churp Churp? ANDA BERMINAT? KLIK gambar di bawah untuk maklumat selanjutnya. Siapa KLIK dia baik :D

LIKE ME HERE!

LIKE, LIKE, LIKE here

Eh, tinggalkan blog kau kat sini!

Tinggalkan link blog anda di sini.

Aktiviti Cuti Semester bermula !

Thanks GOD, cuti semester kini kembali. Dah lama menunggu dan tertunggu tunggu. HAHA. So, cuti semester nie harus digunakan sebaik baiknya kerana cuti dah lah xlama. Pergunakan dgn penuh keazaman yang jitu*motif merepek ? HAA. Okay, dengar cerita aku nie. Oleh kerana cuti semester melanda, kteorg ( Wanie Hanim, Shah Ad ) pun pergilah merayau kerana kebosanan yang begitu begitu membosankan. HAHA. Selama tiga hari berturut turut. Sheronok tambah penat nampaknya!
Tabiat orang xde keje. Mencari tempat photoshoot akan datang. Kami model berbayar okay
Berhenti berehat di MCD untuk memenangkan fikiran*motif? HAA
_________________________________________________________
Hari kedua :
Lokasi : Putrajaya
Ye, hari kedua adalah aktiviti menukar I/C lama kepada I/C baru. Dari muka kanak kanak ke muka dewasa. Dewasa dh ke? HAHA. Nasib bek lah, tak ramai org kan, kalo x memg mencarut lah aku nak menunggu giliran aku. Dah lah, men amek je gambar. Kau tau x buruk ! HAA
Lepas dh selesai hal semua, kteorg g Semenyih lak, g lawat memb Adli accident. Mencari jalan itu ini, nasib bek lah jumpe, kalo x sesat jawapnya. HAA. Lepas dah abis lawat, kteorg pun balik lah.

Gambar di atas menunjukkan muka muka kepenatan. Penat kan korg? Lagi lagi Min, budak ponteng sekolah. HAA


Baru balik shopping dari JUSCO ! hari JCARD kan. Plus g tune Wanie Hanim punya gitar. Market je gitar uh kat belakang aku. HAA
Papepun, nie baru beberapa hari. Ada lagi waktu yang akan dimanfaatkan. Korg nak kita jalan lagi ! HAHA. tunggu lak cerita hari ketiga yang agak pathetic ! HAA

Hari ketiga
Location : Putrajaya again, Metro Point, Kajang AND Lake Valley

Cewah, melalak je kan kteorg ini. HAHA, Okay kteorg ptg uh g amek I/C yang telah siap seperti yang telah dijanjikan oleh JPN. HAHA. Dah abes amek uh, kteorg plan nak pergi ALAMANDA. Lupe ntah seksyen berapa. Pusing punya pusing, tgk tgk minyak kereta dh nak Empty. Cari punya cari stesen minyak xjumpe. OMG ! menjerit jerit dorg (aku cool) HAHA. Nasib bek sempat weh, kalo x jawabnya memg kena tolaklah kereta (aku tak sanggup lah weh ) HAHA. Berhenti tepi jalan dan bertanya dekat mana stesen minyak. Die kata "nati lepas trafic light, u belok kiri". Kepala atok kau la "k*****". Kau penipu, belah kanan lah. Bayngkan kteorg terpksa U Turn dekat tgh2 jalan. Kalo x, xsmpai la stesen minyak dan rumah ! Bayangkan lah mcm mana. Naseb bek xde kereta. HAHA. And, oleh kerana dh melepas g ALAMANDA, kteorg pun g lah jalan jalan kat Metro Point, Kajang. Alang alang dh smpai kan.

Muka series bagai kan ! HAABersama mereka di Car Park Metro Point.

Kemudian ke Lake Valley seawal pukul 4ptg, di bawah panas terik. Busan punya panas. So, better bergambar. HAHA

Pose pose kebosanan ! HAHA
Sampai di sini sahaja. Soon, i will update lagi. Ade projek besar punya. HAHA
Bulbul Marcello Official Blog!