churp churp

Dah Daftar Churp Churp? ANDA BERMINAT? KLIK gambar di bawah untuk maklumat selanjutnya. Siapa KLIK dia baik :D

LIKE ME HERE!

LIKE, LIKE, LIKE here

Eh, tinggalkan blog kau kat sini!

Tinggalkan link blog anda di sini.

Come On To Sungai Congkak !

Okay, seperti yang dirancang sebelum tamat semester lagi actually aktiviti nie. Duk sibuk list nak pergi sana sini even belum exam dan tamat semester lagi. Ini namanya, SEMANGAT melampau lampau. Kan kan korg? HAHA. So, ari uh, kteorg pun g la Sungai Congkak. Az, Ila, Faeez dan Fauzi pun ikut. Adli pun ikut sekali. Ceh pagi pagi buta dorg dh kuar umah. Baguslah korg kan, awal sampai. HAHA. Sampai sampai je, kteorg pun tkr baju and hidupkan api, untuk buat BBQ ( berpanggang beramai ramai sambil que ! ) HAHA. Semangat semua, ade jgk yang xsabr nak mandi.
Semua bersemangat pada mulanya. Hidupkan api skrg ! HAHA
Dah masuk sungai lah pulak kan. Cehh, sempat bergambr lagi uh. Korg mampu ? HAHA
Photoshoot sekejap*jangan jeles!
Aksi aksi semasa berada di sungai. Okay, nampk sgt mereka sangat happy yang melampau.
Sekali lagi bergambar. Ceh,sangat manja cara berposing kan ! AHAHA
Antara aksi aksi masing masing. Ada yang beryoga dlm air dan mcm mcm lah.
Black in river !
Hero hero Malaya yang gagah ! HAHA
Last action sebelum meninggalkan congkak !
Peserta peserta yang menghadirkan diri untuk memenuhi Sungai Congkak. HAHA
Muka muka kepenatan dan kegembiraaan. Oh, cool and best kan korg !
Okay kami nak bla dr Congkak. Byebye !

Second station :
Lake Valley and Jusco Cheras Selatan

Okay, dah abes jalan semua, dorg pun balik lah kan. Apa apa pun thanks for coming, for laughing dan semualah. Next sem, kita plan yang lagi baek punya. Tc !

1 comment:

yuliang11 said...

sungai congkak is a very nice place to visit!

Bulbul Marcello Official Blog!