churp churp

Dah Daftar Churp Churp? ANDA BERMINAT? KLIK gambar di bawah untuk maklumat selanjutnya. Siapa KLIK dia baik :D

LIKE ME HERE!

LIKE, LIKE, LIKE here

Eh, tinggalkan blog kau kat sini!

Tinggalkan link blog anda di sini.

Bye Semester One : )

Hello, hello. Apew khabr anda di luar sana? Cehh, pejam celik, terpejam pejam, akhirnya semester pertama dah tamat. What a great right. Alhamdullillah, semua berjalan lancar. Exam pun so far so good, kawan kawan yang sekepale, classmate dan roomate yang memg cool, malah lecturer yang baik baik mlah sporting*propa. Haha. Sepanjang sem 1 mcm mcm la pengalaman ditimba. Pengalaman assignment direject, buat report dan interview last minute dan mcm mcm lah. Susahnya nak jadi pelajar university yang berjaya. HAA. Semester pertama banyak mengajar aku mcm mcm.So, ape slahnya gunakan peluang yang ade sebagai batu loncatan ke masa hadapan. Haruslah berubah dari semasa ke semasa demi pencapaian yang memberangsangkan. Betul x u guys?

So, aku mengharapkan bahawa sem depan dapat berubah menjadi yang lebih productive dari sem sebelum ini. Inginkan pembaharuan. Cara pembelajaran yang sistematik dan lebih terancang dan bukan secara last minute. Woo, DEKAN wait for me. HAA. Lihatlah, muka muka keriangan yang menunggu saat saat nak balik, padahal keesokan harinya ada exam last paper. Memg xstudy lah. HAA

Saya sedang berCHOCOLATE. Awak semua nak? HAA

Esok BEL 120. Jum study bak kata Faeez. HAA

Okay, kami sangat happy. Miss loh time macm nie. SEM depan kita jumpe lagi. ADIOS !

Tunggu aku UiTM Jengka, Pahang

No comments:

Bulbul Marcello Official Blog!