churp churp

Dah Daftar Churp Churp? ANDA BERMINAT? KLIK gambar di bawah untuk maklumat selanjutnya. Siapa KLIK dia baik :D

LIKE ME HERE!

LIKE, LIKE, LIKE here

Eh, tinggalkan blog kau kat sini!

Tinggalkan link blog anda di sini.

Pre Test Photoshoot Outdoor

PHOTOSHOOT? sangat sangat ditunggu setelah setelah sekian lama menanti. Akibat kerakusan yang melanda di dalam jiwa, maka aku pun pada hari Sabtu ari uh sempat lari pulang ke Kuala Lumpur dari Pahang demi mencipta sesuatu gambar. Yes, sangat sangat suke. Even penat, tapi aku happy. Thanks Wanie Hanim and konco konconya, Adli ats usaha sama anda. Thanks Putrajaya for nice view.

Muka muka setelah sampai ke Putrajaya. Menikmati keindahan dan mengambil mode sebelum memulakan PHOTOSHOOT. Haha

Bersama Wanie Hanim dan Adli. Sangat sesuatu bersut PUTIH di situ. Sangat SUCI ! HAA Muka muka keriangan yang melampau. Happy sebb photoshoot bakal bermula. Muka muka terkesima nak melakukannya. HAA Yeh, lalang lalang yang sangat indah malah menawan. HAA Promote diri ( BULBUL MARCELLO ). Haha
Thanks korang di atas photoshoot yang terbaek !

PRE TEST PHOTOSHOOT SCENE

Model : Wanie Hanim
Venue : Putrajaya, Presint 2
Theme : Love Evening
Photographer : Bulbul Marcello
Wardrobe : Adli
Choreographer : Bulbul Marcello and Adli


Let's See :

























Setelah beberapa jam berada di Putrajaya,maka kami pun baliklah kerana ade urusan yang belum diselesaikan. Thanks to all of you yang menjayakan PRE TEST Photoshoot ini. Even simple but creative style is needed. Thanks to Wanie Hanim kerana sanggup jadi model walaupun xde pengalaman. Such a great job

Tunggu photoshoot laen nati guys :)





1 comment:

Anonymous said...

Nice try,wajah model terlalu kuat sangat expression,jadi kurang fotogenik..ada juga gambar yang berkualiti...keep it bro

Bulbul Marcello Official Blog!