churp churp

Dah Daftar Churp Churp? ANDA BERMINAT? KLIK gambar di bawah untuk maklumat selanjutnya. Siapa KLIK dia baik :D

LIKE ME HERE!

LIKE, LIKE, LIKE here

Eh, tinggalkan blog kau kat sini!

Tinggalkan link blog anda di sini.

I'M Graduated from KESATRIA UiTM !

Setiap petang Isnin, pukul 5-7 ptg, x abis abis kena kawad, kena marah, kena pumping lah and what so ever. Demi nak memenuhi silibus kan. Benci tau. Dekat sekolah kena kwad, dekat Universiti pun kena kwad ke? HAA, nasib bek satu sem je weh, kalo x hancur badan aku, mlah kehitaman makin meningkat dengan drastik. HAA. So, 16.04.2011 hari uh, ade lah test kawad dan test bertulis. Hari tamatnya Ko-Kesatria nie. Sheronok aku. Pagi uh aku berkawad dengan semangat* PROPA !

Muka muka kepenatan malah kegembiraan setelah dijemur ditenghh pans. Tapi kami dah selesai test. HAA
Senyum ikhlas kerana dah habis. HAA

Muka muka chomel selepas tamat berkawad. Kemerahan kemerahan ditambah dengan SUNBURN gitu. HAA

So, lepas nie no more kawad every evening. Wow, shuke gila.
So, I'M Graduated from KESATRIA
Kepada junior, selamat menempuh azab yang akan datang. HAA

No comments:

Bulbul Marcello Official Blog!