churp churp

Dah Daftar Churp Churp? ANDA BERMINAT? KLIK gambar di bawah untuk maklumat selanjutnya. Siapa KLIK dia baik :D

LIKE ME HERE!

LIKE, LIKE, LIKE here

Eh, tinggalkan blog kau kat sini!

Tinggalkan link blog anda di sini.

Fantasy Land Family Day

Family Day ? Fantasy Land? Snow White, Little Mermaid, Rapunzel, Sleeping Beauty and bla bla Apa itu? Ewah nama nak glamor je kan. Vogue gila weh. HAA. Yess, family day FPTP ! Happy gila. Aku dah mcm budak budak dan aku diberi kumpulan Little Mermaid. Seyes sangat sangat Fantasy Land, malah bermain dalam suasana lecak lecak. Suke gile. Thanks to organizer. Part 4 the best ! HAA Muka muka kanak kanak keriangan di pagi hari, malah muka baru bangun tido. HAA Saya BULBUL MARCELLO. Jum ikut saya. HAA ( Muka kanak kanak riang weyh ) Sekitar bermulanya FAMILY DAY ! Amek kau, lecak dicampur dengan segala bagai. Thanks Padang UiTM Jengka, Pahang. Kau buat kami semua sangat jadi budak LADANG. *opss, nati dak ladang marah. HAA Muka muka bangga. Tengok Faeez, dia dah hampir bersilat. Agak agresif di situ. HAA
Muka muka classmate yang agak keriangan. HAA. Tengok Hanis suci je pakaian die. Padahal die xmen langsung. Jaga pakaian konon. Pergi daa. HAA Sekitar cabutan bertuah. Xsangka boleh dapat tupperware. HAA. Ade ke patut juru acara cakp " adik nie sembahyang subuh pagi tadi, tu yang nama die bertuah "HAA. Sentap ! HAA Bersama kawan kawan SPORTING ! Korang terbaek lah weyh. Sangat sangat sporting Masih mempromote Little Mermaid sebagai kumpulan yang the best ! Bersama rakan rakan setelah kepenatan yang amat drastik malah kekotoran yang melampau. HAA Bergambar beramai ramai bagi memeriahkan keadaan. Group 1F memang terbek malah sporting gila.
Bersama lecturer IMD yang sporting gila, En. Azizul Bin Sulaiman ( orang kuat event ini ). Congrat !

Btw, kumpulan Little Mermaid ( merah ) telah merangkul status Johan Family Day FPTP tahun ini. Gila kau, kami sangat berbangga kot. 6 hamper dibwa pulang dengan penuh bangga. HAA


Congrat part 4 atas event korang yang sangat happening malah best sangat. Nanty turn kteorg lak : )

* happy dapat men lecak weyh. Sangat sangat LADANG ! HAA

No comments:

Bulbul Marcello Official Blog!