churp churp

Dah Daftar Churp Churp? ANDA BERMINAT? KLIK gambar di bawah untuk maklumat selanjutnya. Siapa KLIK dia baik :D

LIKE ME HERE!

LIKE, LIKE, LIKE here

Eh, tinggalkan blog kau kat sini!

Tinggalkan link blog anda di sini.

Prank Party MARCH 2011 !

Okay, seperti yang dirancang oleh rakan rakan sekelas, kami nak mengadakan satu Prank Party untuk class rap kiteorg yang tarikh lahirnya bakal jatuh pada 04.03.2011. Wah, nak vogue je tarikh kau kan. HAA. Plan punya plan, akhirnya perancangan yang dibuat amat sekali mnjadi. Segala tentatif program yang diaturkan sangat sangat menjadi. Thanks to all the actor and actress OM1141F kerana korg memg talented weyh. HAA

Acara acara rasmi sebelum Prank Party diadakan, iaitu acara photography beramai ramai. Harus dan wajib dn sunat diadakan, biasalah mereka semua accidted picture kan. HAA. Thanks Dieyla Makhtar for the camera !

Yes, sekali lagi bergmbar beramai ramai.Thanks jugak kepada pensyarah kami yang muda lagi tampan*(ke) kerana sama sama menyertai aktiviti kanak kanak bawah umur ini. HAA

Okay, behind the scene. Mreke di depan sedang sibuk berlakon, kami di belakang tandas sedang sibuk menghidupkan kek di belakang tandas. HAA

Akhirnya, persoalan terjawab dan suprise dikenakan kepada Fauzi Anuar. Arghh, amek kau, pdan muka. Tersimpul simpul kau, nak nangis lah tuh kan? HAA*tergelak tgk budak kecik nie tiup lilin. HAA

Sempat lagi bergambar. Dah nama pun satu kewajipan. Ada bantahan ? Kau adalah LOSER ! Haa
Haha, amek kau. Bertepek sekali muka kau kena kek. Terima kasih lah kepada yang berjaya menepek kek dekat muka die uh. HAA

Photoshoot beramai ramai ! Sheronok !

Yeh, bersama rakan rakan sekelas yang agak SPORTING ! Haa

"Prank MASK Party Day" by Bulbul Marcello

Bersama sama rakan sekelas yang sekali lagi GILA GAMBAR ! Haa

Christmas dah ke weyh ? Haa, perlu ke pakai mcm uh? No komen. Yeh, bergambar bersama mereka sekali lagi. Sheronok giler. HAA

Aktiviti menepung tawar beramai ramai kat abg Pouji. HAA

Poom, vroom ( bunyi moto ke kentut ) HAA. Amek kau. bertepek sekali kena tepung. Yang paling penting aku selamat dan shuke menjerit time nie. Fauzi dh mcm kek yang hampir nak siap aku tgk. HAA

Rupa gaya gaya pengusaha yang berminat nak bukan syarikat tepung kat Jengka, Pahang lepas nie. HAA. Btw, walaupun still mcm keadaan kanak kanak, tapi benda mcm nie lah jadi ingatan semua. Papepun, thanks kepda semua yang terlibat dan tidak terlibat. Hope OM1141F dpat kekal sampai bila bila. Opss, aku 09.03.2011 ney, xnak buat ke ? HAA

No comments:

Bulbul Marcello Official Blog!