churp churp

Dah Daftar Churp Churp? ANDA BERMINAT? KLIK gambar di bawah untuk maklumat selanjutnya. Siapa KLIK dia baik :D

LIKE ME HERE!

LIKE, LIKE, LIKE here

Eh, tinggalkan blog kau kat sini!

Tinggalkan link blog anda di sini.

Magical Enchament Event

Yeh, Magical Enchament. Apakahh ? Wah, nama nak gempak je kan. Ohh, nie event budak budak OM, untuk memenuhi silibus dorg. So, budak budak mcm kami part 1 nie kenalah join bersama sama memeriahkan majlis. HAA. Memang sangat Magical Enchament lah kan. Ianya bkal merubah kami kepada sesuatu. HAA. Dorh ajar make up, how to build confidence and bla bla. Kami sangat semangat di situ. Semangat pada mula, dan lemah pada akhir. HAHA

Muka muka bersemangat, sangat bersemangat kan. Biru sangat kelass kan. HAA

Sekitar berlangsungnya event MAGICAL ENCHAMENT ini. Sangat oren sewaktu event ini. HAA

Muka muka kebosanan telah melanda. HAA. Pastuh ade majlis grooming dari AVON. Malah, siap bagi aura dekat kami lagi. Aku dpt AURA biru. Orang yang cool, kachack malah bergaya. Sorry Aura Hijau, Pink dan Putih. HAA

Bersama KING Of GROOMING. Haa. Tahniah !

No comments:

Bulbul Marcello Official Blog!