churp churp

Dah Daftar Churp Churp? ANDA BERMINAT? KLIK gambar di bawah untuk maklumat selanjutnya. Siapa KLIK dia baik :D

LIKE ME HERE!

LIKE, LIKE, LIKE here

Eh, tinggalkan blog kau kat sini!

Tinggalkan link blog anda di sini.

Mid Term Break, LET ENJOY !

Okay, penat dah menghadap buku*menghadap ke?, HAA, menghadap Jengka kesayangan tercinta, so inilah masanya kami nak bercuti. Thanks for the Raya Cina sebb bagi kami cuti lama sangat*lama jugak, tp xpuas. So inilah masa, kita enjoy, kita gelak, kita ketawa kan kan. Oh, seperti yang telah dirancang, kami nak mencapap g One Utama, jom main bowling. Let's Az, Faeez dan Fauzi jum jum. Aku tau korg mesti kalah punye. HAA

Muka muka pemain bowling bakal juara. HAA, motiff menunjukkan kasut adalah ________

Rakan rakan yang menjayakan Bowling Day's. Mereka sangat hebad bermain, sangat sangat. HAA

Testing and try the bowling. Faezz and Fauzi mampu angkat yang 8kg je. HAA.

Fauzi kalah, Az kalah, Faeez menang sebab aku bagi peluang. Peluang sgt kan. Yeh, korg jangan lah seydih k. HAA

Rombongan Ke Perkahwinan Kakak Ila ;

Yeh, sekali dijemput g kenduri kahwin kaka Ila di Subang Jaya. Thanks Fauzi sebb pick up aku dengan Honda kau. Memg terbaek. HAA

Muka muka kelaparan akibat kesesatan dan lapar mencari rumah Ila. Oh, we are LOST !

Thanks korang sebb penuhkan masa cuti yang berharga. IMYSM !

No comments:

Bulbul Marcello Official Blog!