churp churp

Dah Daftar Churp Churp? ANDA BERMINAT? KLIK gambar di bawah untuk maklumat selanjutnya. Siapa KLIK dia baik :D

LIKE ME HERE!

LIKE, LIKE, LIKE here

Eh, tinggalkan blog kau kat sini!

Tinggalkan link blog anda di sini.

CHORAL Speaking Competition : )

Junior Nite ?Apakah binatang tuh. Ohh, actually FPTP ade buat satu event untuk dak dak part 1 neyh. So, kteorg part part one nie kena lah join untuk menghangatkan majlis. *PANAS ! haa, so group kteorg diberi tugas untuk buat satu Choral Speaking, *apakah choral speaking ini. tertanya tanya sedangkan hati nie tahu. HAA. Pada permulaannya agak sukar mengumpulkan mereka semua, memberi kerjasama, tp dengan kata sepakat, maka terhasillah satu "Choral Speaking" yang agak hebad buat tatapan mereka semua. Thanks conductor Aina for the script! Memang hebad skrip kau. Letup! HAA

Mereka berkumpul siang pagi dan malam untuk menjayakan "Choral Speaking" ini. Thanks for the commiment korg. Korang hebad, sporting sangat !

Wah, wah, akhirnya malam Junior Nite kteorg juara. Tak disangka, dan tak di jangka. Giler happy, lompat lompat mcam org bodoh kteorg semua, sebb shuke sgt kan. HAA. *sangat terketar ketar di atas pentas semasa wat persembahan. Thanks judge sebb terkesima dengan persembahan kami. Kami mampu buat yang TERBAEK ! HAA

Yeh inilah muka muka kebanggaan OM1141F. Bak kata Faeez " kamilah asset UiTM yang kian berjaya kelak" HAA. Happy dapat makan ramai ramai tau. Pedas sangat mee makcik uh, smpai Faeez nak peluk peluk makcik uh sebb sedap sangat makcik uh masak. HAA.

Anyway, thanks to OM1141F atas kerjasama anda.

Anda memang terbaek !


No comments:

Bulbul Marcello Official Blog!