churp churp

Dah Daftar Churp Churp? ANDA BERMINAT? KLIK gambar di bawah untuk maklumat selanjutnya. Siapa KLIK dia baik :D

LIKE ME HERE!

LIKE, LIKE, LIKE here

Eh, tinggalkan blog kau kat sini!

Tinggalkan link blog anda di sini.

Chinese New Year 2011 Photoshoot : )

Cuti mid term break dipenuhi sangat dengan aktiviti. Tetibe tiba je Atirah Archuleta ajak g Putrajaya. Mulanya nak g Taman Rimba, tp sekali g, amik kau, memg rimba sangat kan. HAA. So, decide punye decide g lah Taman Botani, Putrajaya. Memang neutral sgt kot. Indah sangat. Thanks bapak tyrah sebab bawak kiteorg. So, lets see photoshoot kteorg. The " Red style" theme was recognized ;

Start photoshoot with no action. Memang lah sebab tengah hari kot. Memang terbakar la kiteorg. HAA.

We are model of the day. Thanks korg ats kerjasama. HAA. Bakat anda masih boleh dipertingkatkan. HAA

Hasil gambar INDIVIDUAL ;
Model : Bulbul Marcello





Hasil gambar by GROUP ;
Model : Shah Ad, Atirah Archuleta and Bulbul Marcello



Sangat HOTSETUPP gambar. HAA

Last but not least, gambar terakhir bersama photoshoot before mid term break abis. HAA. Yeh thanks tyrah sebb ajak and thanks kepada pakcik Tuan Mat sebb bawak kiteorg. Walaupun sekejap, tapi ianya sgatlahh best giler. Rasa nak sangat sangat lagi kot. Jum korgg. HAA

Moments sangat kan !

1 comment:

Yana Si Kecik said...

wah pozing MAUT SIAL.... ko ingat ko 2 "model" ??
hahaha mcm pelacur aku tgk..
jgn marah abun.... :D

Bulbul Marcello Official Blog!