churp churp

Dah Daftar Churp Churp? ANDA BERMINAT? KLIK gambar di bawah untuk maklumat selanjutnya. Siapa KLIK dia baik :D

LIKE ME HERE!

LIKE, LIKE, LIKE here

Eh, tinggalkan blog kau kat sini!

Tinggalkan link blog anda di sini.

Camping S***11 Feb-13 Feb 2011 !


Okay, kena pergi camping KESATRIA selama 3 hari di Sri Gading, dalam kawasan UiTM, Jengka Pahang nie. Memang sangat mcam fcuk rules die. Memg sangat kem lah kot. HAA
Lets bace pe yang aku nak tulis nie. Okay ramai ramai you are no allowed to bring ;

1. HANDPHONE - cilaka kau xde enpon. Syian dekat org nak contact aku tau, tiga hari uh
2. No PERFUME - okay, rules mcm syial. Bau nanti sgt GAMPANG !
3. No DEODORANT - lagi sangat GAMPANG, ketiak belacan la nanti.
4. NO WATCH - mcm mana nak usha masa, xkan nak tgk arah matahari kot. mcm syial je

Nie belum pergi lagi, dh g nati lagi banyak aku nak wat conclusion. Tunggulah. Nasib bek ini untuk markah jugak. Aku xsanggup nak repeat untuk sem 2. Tlglahh jauhkan. Papepun wish me luck*saje wat provokasi bagi menimbulkan kehangatan. PANAS ! HAA
Away 3 days for camping, bye peeps !

Nielah gaya rupa kem Kesatria. Memg sangat sangat mencabr kethanan mental dan fizikal. Sangat best pumping, GRENADE, golek golek ats tar dan mcm mcm. Yang penting, aku dh abiskan kem nie. Yahoo! Xnak smbung untuk sem depan. HAA

No comments:

Bulbul Marcello Official Blog!