churp churp

Dah Daftar Churp Churp? ANDA BERMINAT? KLIK gambar di bawah untuk maklumat selanjutnya. Siapa KLIK dia baik :D

LIKE ME HERE!

LIKE, LIKE, LIKE here

Eh, tinggalkan blog kau kat sini!

Tinggalkan link blog anda di sini.

27.03.2010 - EARTH hour

Closed light start from 08.30 p.m until 09.30 on 27.03.2010
to save our EARTH


Support our EARTH hour !


together help EARTH to make a better life.

byebye frends ; welcome to PLKN


byebye iffah


byebye debot n mina

BYEBYE kat dak dak yang g PLKN siri kedua.

mesty rindu korg doh nanty ;

GATHERING family at janda baik ;

Ari tu, family belah mak akuh wat gathering kat Janda Baik, Pahang. Duduk Villa lagi. Name villa nya ialah villa Al- Sakinah. Nice what. Memang style. hee. Viila die best ape. Dengan ade kolam ikan, dan ade mcm mcm la. heeIni villa tu. CANTIK bukan ? hee


LANDSKAP sekitar villa ;

Back to the story , malam malam kteorg buat BBQ. Enta mcm mcm la kteorg bkar, smpai kenyang kenyang. Yelah, nak g kedai dah la jauh. Maklumlah kawasan privacy bkan. hee


Adik sedara dan adik aku yang sentiasa chumel ;


Aktiviti potong kek coz bufday aku, adik sedara dan pak cik dan mak cik aku.
Kek ditaja khas oleh SECRET RECIPE ( nenek aku support ) hee


Hamlan and Shidah family ;

Sesi bergambar beramai -ramai


Rumah jiran yang menjadi tatapan. Cantik villa ney, die sebelah je villa yang kteorg duduk. Enta org kaya mana punya ntah oh, ahaha

Sedikit photoshoot ;


I wish I could go again ;

seharian berjalan - jalan mencari peluang ;

Sibuk ke Uitm Shah Alam , seksyen 7

dan sibuk ke KLCC pergi ke Education Fair

Macam macam peluang belajar, tp x taw nak pilih pe weyh,

ade pendapat ?

Teman - teman yang sentiasa meneman. Mkn pizza sebab lapar doh kat KLCC. Grr

raya cina weyh ;



jumheboh dot dot ;




Start new life !

Life is begin here. Yes, lepas dah abis sekolah nie, mula la hidup baru. No more school, but still waiting panggilan Universiti or kolej or pape la. Mesty miss saat saat dulu. Tp hidup mesty diteruskan. Hasbullah Bin Hamlan pasty bule tempuh segala dugaan yang bakal dicabar. Wish me luck.
Bulbul Marcello Official Blog!