churp churp

Dah Daftar Churp Churp? ANDA BERMINAT? KLIK gambar di bawah untuk maklumat selanjutnya. Siapa KLIK dia baik :D

LIKE ME HERE!

LIKE, LIKE, LIKE here

Eh, tinggalkan blog kau kat sini!

Tinggalkan link blog anda di sini.

Having dinner together : )

Malam malam je nak keluar kan. Nak ke sana sini lah. Macam macam ragam anak anak muda sekarang termasuk tuan punya blogger nie. HAA. Alkisahnya, pada mulanya ingat nak lepak je dengan Zex Mohd Zahier nie, rupenya die ajak dinner sekali. Nak xnak, join jela. Yela, alangkah kenyangnya perut aku jika dpat menikmati mkanan nie. Wah, thanks Perindu Seafood because menaja makanan kami. HAA. Ingat kau artis org nak taja kau wahai anda semua, HAA

Bersama rakan-rakan taulan menikmati santapan Dinner Time. HAA

Gaya seorang pemalu. Aww. Zahier cool. HAA

Drama sebabak bersama Wanie Hanim dan Zex Mohd Zahier. Tajuknya, " Chicken Chop ku jangan kau sentuh ". HAA. Oh, rupanya Wanie Hanim dh merasa dulu chicken chop aku masa aku g isi minyak kereta eh. Patutlah mcm sket je tinggal. Wanie wanie. HAA

Oh, cara Bulbul Marcello makan. HAA

X senonoh kan?

Oh, sangat sangat ganas si Adli Vavavoom uh. smpaikan garfu pun jadi. HAA

Night version mode

Adegan adegan selepas DINNER ;

First picture : with Wanie Hanim and Adli Vavavoom


Second picture : With Wanie Hanim, Adli Vavavoom and Zex Mohd Zahier



Yeh, kenangan kita bersama. Thanks Wanie Hanim, Adli Vavavoom, Zex Mohd Zahier and Yasmin Single. Bestnyer dpt dinner plus lepak sama sama. Syang korang banyak2 la. Muah muah.


No comments:

Bulbul Marcello Official Blog!