churp churp

Dah Daftar Churp Churp? ANDA BERMINAT? KLIK gambar di bawah untuk maklumat selanjutnya. Siapa KLIK dia baik :D

LIKE ME HERE!

LIKE, LIKE, LIKE here

Eh, tinggalkan blog kau kat sini!

Tinggalkan link blog anda di sini.

ENGAGEMENT of my SISTER !

07.11.2010 tarikh pertunangan kakak pertama aku. Wah, perasaan seronok membuak buak kan. Kakak sulung dh nak tunang. Jawabnya, tambah lagi ahli bilangan dlm keluarga kami kan. Oh, big family at HOME ! haa

Sedang di make over before bakal pengantin belah lelaki sampai.
Make up by ; Fatin
Selepas di make over. Inilah hasilnya. Diffrent sangat make up dengan x make up. Thanks sangat sangat okayy. Sape nak make up aku lak nati? HAA
Pihak lelaki dan pihak perempuan sedang berbincang. Sedara mara dan jiran, rakan taulan memenuhi ruang bersama sama memeriahkan majlis. HAA

Setelah dipersetujui oleh dua pihak ;

Maka, cincin disarung tanda SETUJU ! Korg ? perlu ke judge? xde kena mengenakan. HAA

Hantaran dari pihak lelaki dan pihak perempuan. Untuk pengetahuan, hamper buah uh, aku, adli n ifa yang buat. Fuhh, menjadi kan? Nak tempah x kat kiteorg. HAA

Sesi bergambar ;

Bersama wakil daripada pihak perempuan dan lelaki

Bersama Nenek, Ayah dan Emak, Makcik, Abang dan Adik kakak aku.

Inilah ABANG IPAR aku. Welcome to the family. Hye abg IPIN ! haa

Pengantin bersama sedara mara belah mak dan ayah

Bakal pengantin akan datang. HAA
Theme : " The Lost Of Ring"

Photoshoot of the BRIDE ;
Oh, romantiknya. HAA
Oh, the ring. Can I try ? HAA
Show your ring and natural environment. Cantik grass tuh. HAA
Model Car of Bride Day's
Now ! Showing your dress. Aww. HAA


Oh, Zex Mohd Zahier, Adli Vavavoom and Nadhirah Yusri thanks for come and help. Tak tau nak bls jasa korg weh. Yang lain, bkan aku xnak ajak, but majlis kecil je. Nati besar2 aku ajak korg tau. Bawak satu kampung pun xpe. Yang menjayakan " ENGAGEMENT DAY MY SISTER" thanks banyak banyak tau. Korang semua the best.

For info, photographer by Bulbul Marcello. The idea concept photoshoot BRIDE by Bulbul Marcello too. I love picture much and much. HAA. Thanks CANON. Thanks SPONSOR !

No comments:

Bulbul Marcello Official Blog!