churp churp

Dah Daftar Churp Churp? ANDA BERMINAT? KLIK gambar di bawah untuk maklumat selanjutnya. Siapa KLIK dia baik :D

LIKE ME HERE!

LIKE, LIKE, LIKE here

Eh, tinggalkan blog kau kat sini!

Tinggalkan link blog anda di sini.

temuduga lagi : ) 20.10.2010

Macam indah je tarikh 20.10.2010. Ouch, that date, aku kena g temuduga untuk jawatan Penerbit Rancangan Gred B17. Alamak ! Terpaksa jumpe Pegawai Ahli Suruhanjaya, Pegawai RTM. memg menangis lah aku. Tp xpe, nak x nak, aku kena tempuh. Nie semua pengalaman. Kan kan youlls ? Tp everthing berjalan lancar. Walaupun org yang temuduga aku tu, banyak tanye, banyak gelak, tp xpe. Yang penting, dorg x boring dengan aku. HAA

Saat saat mengambil gambar selepas tamat temuduga ! Fine, ati aku lega sgt. HAA, dh la FIRST PERSON dalam list kena temuduga. Tak terjatuh ke jantung aku. HAA

* semoga dapat lah. Doakan lah ye !

No comments:

Bulbul Marcello Official Blog!