churp churp

Dah Daftar Churp Churp? ANDA BERMINAT? KLIK gambar di bawah untuk maklumat selanjutnya. Siapa KLIK dia baik :D

LIKE ME HERE!

LIKE, LIKE, LIKE here

Eh, tinggalkan blog kau kat sini!

Tinggalkan link blog anda di sini.

semakin malam, semakin menjadi jadi

Nape "Semakin Malam, Semakin Menjadi Jadi"? Haa, Actually, nak cite yang kira boleh diktakan every ( bkan every sgt lah ), semenjak dua menjak si Adli and si Aizat cuty sem tiap2 mlm g MCD. HAA, nampknya, kayalah si company McDonalds nie ats duit yang kteorg laburkan. HAA. Xpe, bkan selalu pun kan, nak kasi duet dkt dorg. HAA.

aksi aksi para penggemar MCD tengah Malam. HAA

_____________________________________________

cube korg comparekan yang aku mkn dengan Debot makan ? Yang dekat ats, Debot yang makan, yang kat bawah aku makan. Fikirkanl
ah. HAA

Oh MCD MCD McDonalds ;
Members :
Bulbul Marcello, Adli Vavavoom, Aizat Abd Hamid, Dila Yusri and Ifa Nadhirah

krew krew mengONLINE free di MCD. HAA
Gelak ! Senyum ! Chill
Chamwoaring bersama bersama. Dila Yusri overdose. HAA

thanks dapat lepak sama sama you'alls. Muah muah

No comments:

Bulbul Marcello Official Blog!