churp churp

Dah Daftar Churp Churp? ANDA BERMINAT? KLIK gambar di bawah untuk maklumat selanjutnya. Siapa KLIK dia baik :D

LIKE ME HERE!

LIKE, LIKE, LIKE here

Eh, tinggalkan blog kau kat sini!

Tinggalkan link blog anda di sini.

cerita 17 october 2010 ;


Sesi Pagi ;

Pergi ke Uitm Shah Alam untuk ditemuduga bagi memasuki bidang Diploma Komunikasi dan Media. Sangat cuak dan sangat ramai. Mulamula, masuk dewan kuliah, dan diberi masa selama setengah jam untuk menulis karangan dalam Bahasa Inggeris. Dah siap, bawak karangan yang ditulis tu, g jumpe panel yang akan temuduga kita. Pergh, almost memg cuak gila la. Dah la ramai, interview sorang sorang lak tu. nak x nak, kena confident la. Nasib bek la time aku die x tanye mcm mcm. Just a simple question jela. Maybe die tgk aku confident jawab dlm bi kot, pasahal die x tau dlm ati aku nie cm ne. HAA. Dlm 11 bebih abis la. Penat tau dtg kul 7, dengan tempat parking yang jauh, nak naik tangga leh bagi aku kurus. HAA, Btw, thanks to my supporter Encik Hamlan and Pn. Nor'Asidah because sudi bawak aku and teman aku sampai abis temuduga. Sayang korang. THANKS !
kenikmatan yang dirasai selepas kuar dr dewan temuduga. HAA
Sesi Malam ;

Merayau di Putrajaya dan dinner di sana. Fullstop !

1 comment:

The Bitterheart-er said...

wahhhh! good luck abul. mira pun maybe kut amek tu. hehe

Bulbul Marcello Official Blog!