churp churp

Dah Daftar Churp Churp? ANDA BERMINAT? KLIK gambar di bawah untuk maklumat selanjutnya. Siapa KLIK dia baik :D

LIKE ME HERE!

LIKE, LIKE, LIKE here

Eh, tinggalkan blog kau kat sini!

Tinggalkan link blog anda di sini.

Adli PADAN MUKA KAU ! Amek Kau !

Yess, pada mulanya segala yang dirancang tidak menjadi. Ney sume ifa and adik die punye pasal la. Pergy tunjuk tepung semua. tgk die dh lari balik umah gara gara takut nak kena baling tepung kan, almaklumlah INCOMING bufday. Kteorg tau, if waktu hari jadi kau, mesti kau x kuar umah nye. HAA. Tp xpe, peluang pertama gagal, maka tiba idea kedua nak kenakan kau Adli. Thanks GOD, ejat datang. Siap lah kau weh. Jadi kek nampknya kau. Padan muka kau kena tepung, air ayam, tanah merah. PADAN MUKA ! PADAN MUKA !

Muka muka ceria sebelum dikenakan. Adegan tangkap menangkap dijalankan. Sumpah kau mcm banduan weh Adli. Haa

Setelah ditangkap, akhirnya jadilah KEK PANGGANG ! Haa. Kecian die, xabis abis betulkan cermin mata die. Masuk tepung kan. Haa. Vogue syial kau mcm tu. HAA

Saat saat bergembira dengan bufday BOY ! Wah, amat seronok mengenakan orang kan. Dan padan muka kau balik. Kenakan orang waktu bufday suka kan !Tgk kau dah kena balik. HAA. Tp xpe right, setahun sekali je okay. HAA

Btw, HAPPY BUFDAY SHAHROL ADLI BIN SHAHROL AZMI
Sweet 18. ( baru 18 ke ? ) HAA
may allah bless you !
Thanks kepada Ifa Nadhirah, Ifa Hafizah dan Ejat cos bersama sama bekerjasama mengenakan die. Sory Aqila, plan kita gagal. HAA

No comments:

Bulbul Marcello Official Blog!