churp churp

Dah Daftar Churp Churp? ANDA BERMINAT? KLIK gambar di bawah untuk maklumat selanjutnya. Siapa KLIK dia baik :D

LIKE ME HERE!

LIKE, LIKE, LIKE here

Eh, tinggalkan blog kau kat sini!

Tinggalkan link blog anda di sini.

SHOOPING RAYA + BERBUKA with CLASSMATE !

perayau sepenuh masa. HAA

AHAD PAGI ;
Seawal pagi ( bkan la pagi sgt ), dah keluar pergi Shopping Raya with Adah Hashim dan Amalina. Sempat berjalan di tiga tempat iaitu Sungai Wang, Bukit Bintang, dan Times Square. Meronda sana sini mencari barang demi barang, sehinggakan memakan masa yang agak lama. Ada yang nak cari kasut lah, ade yang nak cari baju la, ada yang nak cari seluar la, ade yang nak cari celak lah. Bermacam macam ragam. Mentang mentang la salah sorang tu xpuasa, sibuk duk asyik cakap " woi, aku laparlah", padahal x puasa. HAA. Lepas tu, ade lah orang tu g beli DONKIN DONUT, dua pulak tu. G duk makan kat tangga. Nasib bek aku x terliur, walaupun aku lapar. Kami orang yang beriman ka Mina. HAA. Dah selesai tawaf satu shopping compleks, kiteorg pun balik la. Takut akan kepadatan rakyat Malaysia yang sangat ramai memenuhi ruang angkasa lepas yang panjang. HAA

bercamwhoring bersama Adah Hashim di Kedai Kasut Lemon. Tunggu si Amalina mencuba kasut. Btw, sebenarnya Adah saja menunjukkan baju barunya yang baru dibeli kepada viewer viewer yang sedang melayari blog aku nie. HAA


INILAH manusia yang kukatakan LAPAR tuh. Astaga, di bulan puasa pun maw wat cam tu. Tp xpe, keuzuran. Perempuan pulak tu. Dikecualikan, tapi jangan lupa ganti. No more DUNKIN DONUT after this. HAA

* NOTE ; Adah, jangan marah aku. Kita gurau taw ! HAA

AHAD MALAM ;
( senja, nak berbuka puasa )

"Marl, amza, caer, pejal, ABUL ( tetamu undangan ), miyna, abby, mimi, adah, niknesh, nate beruk, zombie, kamal, budu, chia, emy, adli ngan qila. Table ngan kerusi dah book"

Venue : Restoran ABC Cheras Perdana

Memang event yang dirancang dahulu kala, tapi kenalah tunggu dak dak cuti raya dulu. Yelah, time time macm nie jelah dapat kumpul buka puasa ramai ramai sama sama. Walaupun bulan puasa hampir hampir nak abis dah, tapi yang penting dapat meet together gether. Betol kan. Finally, dpt juga berbuka bersama sama walaupun x lama. Berborak sana sini, bercerita sana sni, bergelak ketawa. Ah, seronoknya apabila mengimbas kembali kenangan sewaktu di sekolah dahulu.

Dari kiri ke kanan ;
Aqilah, Adli, Abul, Adah, Amira, Nana
Geng 6 A ! HAA

Guys friends. Oh, itu muka kelaparan saya. Mamak di situ agak lembab. ( PERASAAN marah timbul akibat kelaparan sebentar ). HAA

Gadis gadis yang turut menjayakan event nie. Thanks qila, adah, mina, nana and mira.

Lepas dah selesai berbuka, kteorng pun pulang la. Maw solat terawih kataNYA. Btw, thanks banyak banyak kepada yang menjayakannya. Hope, jangn lost contact lah. Next year kte uat lagi dekat tempat yang lagi UP ! Mamak mamak mula mula leh la, lama lama muak gak. HAA


1 comment:

adahmok said...

hoi, sukati je letak gamba i tak puase. cett !

Bulbul Marcello Official Blog!