churp churp

Dah Daftar Churp Churp? ANDA BERMINAT? KLIK gambar di bawah untuk maklumat selanjutnya. Siapa KLIK dia baik :D

LIKE ME HERE!

LIKE, LIKE, LIKE here

Eh, tinggalkan blog kau kat sini!

Tinggalkan link blog anda di sini.

MENEMAN orang SHOPPING ;


Aktiviti meneman orang berSHOPPING
last minute, memang satu kepastian. HAA

Yeh, mari sini BLACKBERRY ! kite berphotoshoot. I like.
Kau Adli, jangan nak sibuk sibuk, g try baju. HAA

Peace ! FUCK YOU ! no war. HAA

Masing masing buat CATWALK show dekat ats BRIDGE JUSCO ! HAA
Btw, si adli posing terlampau. HAA

Gaya Vavi dapat beli baju. Mcm syial je mulut die buka besar besar. Sumbat lalat baru taw ! Hee

" KAU dah dapat pe kau nak, BLAH la. Jum balik. Call cik eton suh amek ye adli Oiiii "
*ayat yang diolah, untuk menyuruh si adli balik. HAA*

* NOTE ; Adli, taun dpn ajak aku teman kau shopping g tau. Kte gegar semua shopping complex. HAA


No comments:

Bulbul Marcello Official Blog!