churp churp

Dah Daftar Churp Churp? ANDA BERMINAT? KLIK gambar di bawah untuk maklumat selanjutnya. Siapa KLIK dia baik :D

LIKE ME HERE!

LIKE, LIKE, LIKE here

Eh, tinggalkan blog kau kat sini!

Tinggalkan link blog anda di sini.

gegar raya 2010 ;

"Anda dijemput ke HI-TEA RAYA Bulbul Marcello pada 15hb Sept 2010 pada jam 3.00 ptg ( waktu yang belum dispefikasikan ! ). If sudi datang la. Datang taw. Hee "
telah diforwardkan mecej kepada rakan rakan

Yeh, memang acara tahunan, setiap kali Hari Raya bakal menjelma. Pada masa inilah, kita akan berjalan dari rumah ke rumah. Tidak kira masa dan hari, janji nak pergi. Betul x ? HAA. aduy, panjang pulak intro aku nie. Nie korg tgk je la sepanjang perjalanan kami pergi beraya. Memg gamat habis la suasana. Yelah, setahun sekali kan. HAA. Perjalanan di mulakan ke rumah Bulbul Marcello.

First trip ;
Aizat, Wanie, Nuna, Debot, Adli, Zahier and Hazmi ( New Friends )

Sesampainya di rumah saya. Macam biasa jamah makanan yang ringan ringan dahulu.

melantak MEE KARI buatan aku ( aku x wat pape pun ), HAA. sedap kan ? Tambah tambah. Jangan segan jangan malu. HAA

Sesi makan sambil bergambar ;
Atirah bersama Wanie
Zahier bersama Hazmi
Debot bersama Aizat
Adli bersama Hanuna.

Budak chumel ! Afiq. Sangat sporting mcm abg die. Adik kepada zahier.

Both of us yang memang rapat ( Zahier and Hazmi )
dan
Gadis gadis bergambar dengan mamaku. HAA

outside of my home with Debot crazy !

inside my home again with ;
Wanie with Bulbul Marcello
Zahier, Bulbul Marcello, Afiq with Wanie
Hazmi, Afiq with Wanie

Photoshoot Friend Raya ;
Theme ; Outer View Raya
Location ; Bulbul Marcello house


Hazmi, Zahier, Bulbul Marcelllo, Debot, Aizat, Adli, Tyrah, Nuna, Wanie
MESTY korg kate gambar nie semat kan. HAA


candid style. Gambar dihitamkan atas dasar dasar tertentu. HAA

Theme ; Inside View Raya
Location ; Inside Bulbul Marcello house


GUYS TEAM ;
RABBANI style. HAA

GIRL TEAM ;
MUSLIMAH style. HAA

Mengapa setiap kali bergambar dengan Afiq, die pasty akan tutup mata. Chumelkah begitu. HAA !

Thanks Wanie sebab pick up Zahier and Hazmi.
Thanks Zahier and Hazmi come to my house. Taun dpn dtg lagi tau.
Thanks kepada korg yang dtg

Second Trip ;
Adah, Mea, Mina and Fatihah

Friends until die with Aizat and Debot


Third trip ( group paling lambat ) HAA ;
Ifa and Dilla
Melantaklah sehingga puas. okay ! Haa

Lepas pergi rumah aku, kteorg pun gerak pulak ke rumah Wanie. Membawa dua biji kereta terus ke sana, agar cepat sampai dan selamat sampai. Hee

Sesudahnya sampai di rumah Wanie ;
Snapping area dalam bilik Wanie. HAA

Bersama si gadis geydik. Budak MASCOM. Bajet HOT je. Haa. Ifa dan Adli pun semakin geydik. HAA
Sepanjang sesi berada di rumah Wanie. Peluang bergambar memang x dilepaskan. HAA

Adegan Drama Sebabak NIKON. Apakah yang berlaku ? Semua biarlah rahsia. HAA

The happiness of friends ;
1. Zahier, Hazmi and Wanie
2. Ifa and me
3. Adli and Me
4. Dila and Me

Photoshoot with u all. Berbaris semua ! HAA
menarik bukan ? Ketinggian tidak seimbang. HAA

saat saat candid. Ade yang mcm itu, ade yang mcm ini. HAA

Bergambar selepas dapt duit raya di depan rumah Atirah. HAA

gaya budak besar dpt duet raya. HAA

Di rumah Aizat. Ohh, sangat rajin Aizat. HAA. sedap kek anda.

Sesi bergambar with my new friends. Zahier and Hazmi u all are mostly welcome sebab datang rumah aku. Thanks kepada Wanie yang bawak dyeorg datang. Tahun depan dtg lagi okay. To all of you, yang join gegar raya trip 2010, thanks banyak banyak tau. Hope next year korg dtg lagi tau.

Info : Lepas g rumah Aizat, kteorg g rumah Aina dan Mimi. Jumpe memb kawan sek yang lame.

*note : Wanie and Nuna dah g rumah Zahier. Bila lagi kita nak serang umah die ? HAA

2 comments:

mR.NotHiNg said...

asal gmabr ak dlm blog kau ni nmpak Gemok?? musYkIl2x... BEnCi!!

a,b,u,l said...

hahha, terima lah kenyataan aizat. Haa

Bulbul Marcello Official Blog!