churp churp

Dah Daftar Churp Churp? ANDA BERMINAT? KLIK gambar di bawah untuk maklumat selanjutnya. Siapa KLIK dia baik :D

LIKE ME HERE!

LIKE, LIKE, LIKE here

Eh, tinggalkan blog kau kat sini!

Tinggalkan link blog anda di sini.

beraya ke rumah Zex Mohd Zahier ;

Location :
Zex Zahier House
Member :
Bulbul Marcello, Aizat Hamid, Shahrol Adli, Atirah Archuleta.
Dup, dap, dup,dap. Akhirnya sampai juga di rumah Zex Zahier di kawasan perumahannya. Pada pemulaan agak sesat, salah lorong. Pusing punya pusing, tanya punya tanya, call punya call, dpat juga kami jumpa rumah die. Hee. Jam 10.15 malam agak lewat. Mana la tau zahier nak tido ke? tp die kate it's okay. NO hal BRO ! HAA. Sesampai je, kiteorg diajak ke dapur untuk menikmati hidangan yang sedia ada. Cehh, kate x masak, tp banyak pulak makanan kat belakng tuh. Ada lemang, ketupat, kuah kacang, TAPAI pun ade ( die suh aku rasa, tp sorry tu says lah, NO, NO ! ). Karang mabuk pulak.HAA.

Zahier sibuk ajak g umah memb die, tp xleh la. Atirah dh lewat. dh la kteorg culik anak Tuan Mat nie bawak g beraya. Seharusnya anta ikut time. Nati die xleh kuar lagi lak. Opss, maaflah zahier. Act, if cpt sket td, leh ikut ko kot. Tp nak wat cm ne, battery kau lak mati. susah nak contact ko. Nasib bek kau contact aku lek. Lau x, x smpai aku rumah kau. HAA. Papepun, thanks banyak banyak weh. Terima kasih sebb sudi kawan dengan Aizat Hamid, Shahrol Adli dan Atirah Archuleta dan terima dorg jadi tetamu kau. HAA.
Anyway, raya tahun depan, aku pasti akan mai umah kau lagi. Aku ajak satu daerah, kampung dan penduduk bandar. HAA. Thanks jugak kepada mak dan ayah kau yang bg duet RAYA ! Lepas la beli topup. HAA
Semasa di dapur rumah Zex Zahier. Macam macam ada. Thanks tyrah amekkan.
Lepas balik dari umah Zahier kteorg terus ke MCD. Melantak sana sini. HAA. Ney MCD yang sponsor aku punye line untuk update blog nie. HAA

THANKS ZAHIER sebab sudi terima kteorg sebagai tetamu
THANKS AIZAT sebab drive
THANKS ADLI sebab petunjuk arah ( bajet )
THANKS TYRAH sebab ikut je. HA
THANKS BULBUL MARCELLO sebab jemput korg ikut g umah die.HAA

note ; dapat jumpa Afiq ( adik zahier paling bongsu ). Sangat chumel berbaju melayu ! HAA

No comments:

Bulbul Marcello Official Blog!