churp churp

Dah Daftar Churp Churp? ANDA BERMINAT? KLIK gambar di bawah untuk maklumat selanjutnya. Siapa KLIK dia baik :D

LIKE ME HERE!

LIKE, LIKE, LIKE here

Eh, tinggalkan blog kau kat sini!

Tinggalkan link blog anda di sini.

kata mereka ;

Aizat ;
We are torchbearers , for the ummah, Guided by Qur'an, Foundation Centre of IIUM, The gate of Garden, Knowledge and Virtue. Divided we will ( we'll ) fall, United we stand, Unity beras the fruit of unfication, Triple L.C.E is ever our mission, Excellence in all we do is our vision.
- Universiti Islam Antarabangsa ( UIA )

Debot ;
Di sini saya ingin memberi pandangan tentang suasana ditempat baharu, Biasa la, pada mulanya sememangnya berasa amat janggal dan pelik. Itulah sikap manusia, tak kenal, maka tak cinta. Setelah beberapa hari bermastautin disini, baru terasa ketenangan, kegembiraan untuk berada disini. Segala kemudahan lengkap dan persekitaran disini amatlah bersih dan segar dan tiada pencemaran, melainkan manusia yang melakukannya. Rakan-rakan disini pun ok, senior pun boleh bergaul.
- Universiti Teknologi Mara ( Uitm )

Wany Hanim ;
I'm happy to be in JMC ( Johor Matrixkulasi ), but miss friends so too much
- Matrikulasi Johor

Aqila ;
Not bad la, dakdak dye bagus. Happening management. Member baru aku name dye Ekin, Zaza, Hawa, Nad, Iera, Iera Sengal, Fieza. Program terbaru aku kat hostel nak tangkap tikus besar..hu9
- Kolej Teknologi Antarabangsa Cybernatic ( KTAC )

* Yang lain bakal di update, bg respond dlu.

No comments:

Bulbul Marcello Official Blog!