churp churp

Dah Daftar Churp Churp? ANDA BERMINAT? KLIK gambar di bawah untuk maklumat selanjutnya. Siapa KLIK dia baik :D

LIKE ME HERE!

LIKE, LIKE, LIKE here

Eh, tinggalkan blog kau kat sini!

Tinggalkan link blog anda di sini.

kisah PRAMUGARA feat kisah ARTIS

FEAT

( artis meletop skrg, haha )


Kisah PRAMUGARA ;
" Terima kasih kerana menggunakan penerbangan kami untuk ke destinasi anda. Semoga bergembira dan selamat bercuti " dari anak kapal XXXX

Kisah Artis ;

Album baru saya sudah berada di pasaran. Harap and semua beli yang original. Hapuskan cetak rompak. Semoga anda enjoy dengan album baru saya.

Kisah PRAMUGARA ;
Untuk sebarang bantuan, sila panggil anak kapal kami. Anak kapal kami akan memberi bantuan. Mohon maaf, jika terdapat kesulitan sepanjang penerbangan. Terima kasih.
Kisah Artis ;

Thanks sebab always sokong saya. Love you all. Esok saya ade shooting untuk slot AKASIA bersama Kamal Adli, Lisa Suriani dan ramai lagi.

Kisah PRAMUGARA ;
Diharapkan para penumpang berpuas hati dengan layanan yang diberi. Semasa penerbangan, anda dilarang sama sekali untuk menggunakan alatan elektronik kerana dijangka akan mengakibatkan gangguan komunikasi.

Kisah Artis ;

Akhirnya selesai sudah shooting drama slot AKASIA. Akan disiarkan tidak lama lagi. Harap anda semua tonton okay.

Kisah PRAMUGARA ;
Sila pastikan anda memakai tali pinggang yang disediakan kerana kita akan mendarat sebentar lagi. Sila dapatkan bantuan anak kapal jika terdapat sebarang kesulitan.

Kisah Artis ;

Datanglah beramai ramai ke Konsert Jom Heboh. Saya dan beberapa orang rakan artis akan memeriahkan konsert itu. Datang jangan tak datang.

Kisah PRAMUGARA ;
Para penumpang yang dihormati, kita telah mendarat di Lapangan Terbang Antarabangsa Kuala Lumpur. Terima kasih kerana memilih penerbangan kami sebagai penerbangan rasmi anda.
Semoga bergembira ke destinasi yang ditujui. Pilihlah Malaysia Airlines System sebagai penerbangan rasmi anda untuk ke destinasi yang ingin ditujui. Terima kasih

Semua cerita di atas hanya rekaan semata - mata. Terdapat dua pihak di atas yang agak kebajetan dalam meneruskan perjuangan masing masing untuk menjadi insan yang bergelar sedemikian. Haha

No comments:

Bulbul Marcello Official Blog!