churp churp

Dah Daftar Churp Churp? ANDA BERMINAT? KLIK gambar di bawah untuk maklumat selanjutnya. Siapa KLIK dia baik :D

LIKE ME HERE!

LIKE, LIKE, LIKE here

Eh, tinggalkan blog kau kat sini!

Tinggalkan link blog anda di sini.

GATHERING family at janda baik ;

Ari tu, family belah mak akuh wat gathering kat Janda Baik, Pahang. Duduk Villa lagi. Name villa nya ialah villa Al- Sakinah. Nice what. Memang style. hee. Viila die best ape. Dengan ade kolam ikan, dan ade mcm mcm la. heeIni villa tu. CANTIK bukan ? hee


LANDSKAP sekitar villa ;

Back to the story , malam malam kteorg buat BBQ. Enta mcm mcm la kteorg bkar, smpai kenyang kenyang. Yelah, nak g kedai dah la jauh. Maklumlah kawasan privacy bkan. hee


Adik sedara dan adik aku yang sentiasa chumel ;


Aktiviti potong kek coz bufday aku, adik sedara dan pak cik dan mak cik aku.
Kek ditaja khas oleh SECRET RECIPE ( nenek aku support ) hee


Hamlan and Shidah family ;

Sesi bergambar beramai -ramai


Rumah jiran yang menjadi tatapan. Cantik villa ney, die sebelah je villa yang kteorg duduk. Enta org kaya mana punya ntah oh, ahaha

Sedikit photoshoot ;


I wish I could go again ;

1 comment:

myra berry said...

nice background!
sejuk mata pndg...
huuhuh

Bulbul Marcello Official Blog!