churp churp

Dah Daftar Churp Churp? ANDA BERMINAT? KLIK gambar di bawah untuk maklumat selanjutnya. Siapa KLIK dia baik :D

LIKE ME HERE!

LIKE, LIKE, LIKE here

Eh, tinggalkan blog kau kat sini!

Tinggalkan link blog anda di sini.

Tak ade kerja, carik kerja ;

Busan duduk rumah , sangat busan dan terlalu busan. So, better kerja dapat gak hilang boring-boring. Betul tak? Yes, dpt pun kerja jadi PROMOTER ( kat sebuah pasaraya besar punye ). Biase lah, mane ade kerja x penat an, kalo tak penat tu, maknenye bukan kerja la tu, tu kerja curi tulang sambil makan gaji buta. Ahaha ,

Gelagat waktu kerja ;



Pelawat kami sewaktu bekerja ;

( tersayang punye. Hee )



Partner bekerja yg otak senget ;

-Penjual baju anjing Hush Puppies. hee



Aksi Promoter comel ;




Kesimpulannya ;
*Kerja amat penat
*takde masa nak tgk televisyen
*takde masa nak hang out ngan kawan-kawan
*takde mase nak lepak, yela balik-balik terus tidur.

Yang bestnyer ;
DAPAT DUIT KALO KERJA, SO KERJA LA LAU NAK DUIT supaya dapat lah shopping ke, pe ke, hahahaa
Nak habis kerja dah, so pas nie nak enjoy. Nak ikut ke? jumjum, hee

No comments:

Bulbul Marcello Official Blog!