churp churp

Dah Daftar Churp Churp? ANDA BERMINAT? KLIK gambar di bawah untuk maklumat selanjutnya. Siapa KLIK dia baik :D

LIKE ME HERE!

LIKE, LIKE, LIKE here

Eh, tinggalkan blog kau kat sini!

Tinggalkan link blog anda di sini.

raya korban , raya korban la weyh !

hye dear friends ;
raya datang lagy la weyh ,
tp raya korban je la eei . haha,
jangan korban diry sudah

busan lah raya korbn ta
un nie.
yela, dalam week exam plak tuh !
xpe, yg pentg aku dapat tunaikan sembahyang raya + tengok lembu kena korban.

kecian kau lembu ;
kena jadi mangsa korban ;
nak buat mcm mane ;
dah dituntut dalam syariat !
haah
pandai plak aku nak ckp bahasa-bahasa aga
ma neyh ! haah
berbaju melayu itam itulah aku wei ; bulbul marcello
semangat nak pergy sembahyang raya nie weh ! haah

* mata masih mengantuk kalo
nak taw

teman sembahyang ku ;
si adly , si debot rakan-rakan yg bersembahyang bersama-sama
*
maaf gambar debot tiada , die tkg take pic je ! haha

pas abis sembahyang, terus g tgk korban.
xpy dapat tgk sekejap je , sbb datang lambat kan !*
pdn muke aku ! ahah
anyway , janjy dpt tgk oh !

" SELAMAT HARI RAYA AIDILADAHA " kepada semua muslimin dan muslimat




majlis sepinta kasih 5 dedikasi 09





hoi ! kawan-kawan ! aku dah SPM , tp lambt plak update blog nie pasal SPM ! so,nak share ngan korg , ary tu, sebelum SPM start , kteorg satu class wat majlis restu. mohon ampun sesama sendiri. Semuanya x dirancang, dan aku pun x taw pasal hal nie . Tetibe je wak2 kat library marl ckp kat aku,
Marl : petang nie dtg umah aku aw ,kul 3 ke, 3.30 ke
Aku : Ade ape ? Insyaallah kalo bu
le

So, pas dah abis belajar semua kat library kteorg gerak la umah die.ingatkan ade pe.ade mkan2 ke ! aku dah lapar plak time 2.! haah Tunggu punye tunggu, upenye wat majlis menyatakan rasa x puas aty antara satu sama laen ! Fuh , aku paling kat aqila ckp " GAME NIE ! " haah. memg saat nie aku tunggu , bule bang org yang aku x puas aty 2 kat khalayak ramai ! haah

beginilah keadaan kat dalam umah ikhmal di Taman Taming Maju
Penaja rasmi ney ! ahaha
seronok mendengar ko taw ! ahaha


time aku " berdebat nie"
abis guruh memancar sane sini.haha


pendengar setia . haha
aku ngan aqila "gedik"nangis ! haha

Lastly ; everything is settle
x de benci menbenci
kami semua sekelas sudah oke taw !

hopefully , dapt wat cm nie, sepanjang tahun
winduw saat-saat cm ney doh!

spm menduga ku : )


muka owg heppy !

SPM ! SPM !
seronok gle jawab exam
best kot kalo ko nak taw !
so, doakan aku berjaya aw
dapat banyak A++
lagy beberapa ary , nak continue exam
and
pas2 MERDEKA la aku !
haha

doakan aku taw kawan-kawan !

salam perpisahan cikgu suzana ;


abis je sekolah tahun 2009 , maka cikgu suzana pun pindah ke Terengganu. So, tahun depan dah x jumpe die. Sedih an.nak wat cm ne, dah kena tukar, x kan nak halang kot ! banyak kot memory kteorg ngan die. Dari form one lagi aw. Sampai la sekarg. So, sedih la. ( gedikz ).haha

So, sebelum die berangkat ke sana , kteorg ( abul, aizat , emy , adly , q
ila ) cadang bg siket present tuk die la. sebagai kenangan die ngan kteorg .
nak tgk x? jum ; kad khas tuk mama sue !
kata-kata untuk owg yg banyak berbudi.haha
kenangan kami bersama cikgu ;
hadiah khas yuk cikgu ; ( hanya kite dan cikgu je taw .huhu )

cikgu , thankz coz ajar kteorg , halalkan segala ilmu yg diajar.
moga dapat murid yg cemerlang di tempat baru
" jangan lupa kteorg taw "
gelak ketawamu, sentiasa akan diingati
Bulbul Marcello Official Blog!