churp churp

Dah Daftar Churp Churp? ANDA BERMINAT? KLIK gambar di bawah untuk maklumat selanjutnya. Siapa KLIK dia baik :D

LIKE ME HERE!

LIKE, LIKE, LIKE here

Eh, tinggalkan blog kau kat sini!

Tinggalkan link blog anda di sini.

hari anugerah kecemerlangan 2009




wah!saya bukan nak POYO.atau berbangga dengan kecemerlangan saya.sajew2 je display
kat blog nie..sajew nak tambah post.k,la sebenarnye saya dapat anugerah nie wak2 periksa taun lepas.enta macm mane lewh dapat.
kalo ikutkan x de la banyak " A " sangat pown.nak wat cm ne.terima je la..
wah.wah.
kini kami bersama LAN iaitu vokalis MEET UNCLE HUSSEIN.
sapa x kenalkan.kteorg jumpe die kat OU ( one utama )wak2 nie die nak perform..
so,sebelum perform,kteorg sempat la amek gmbq ngan die..
tapi x dapat byk pown..sket je..
kecian kat myra yg jadi " photographer"..die sedih owh x dapat amek gmbr ngan LAN..
die hanya dapat tatap muka LAN itu dari kaca kamera jew..haha
sowie..jgn mara..
btw,LAN memang sporting..


sesi photografi bersama sape plak nie?
ala.ramai sangat nak amek pic ngan aku
nek segan plak aku..
walaupun begitu,aku kena tempuh..
haha
tak de lah.men2 jewh.sebenarnye yang kat sebelah nie korg taw x sape?
nie cik munira :)
die _ _ _ _ _ _ _ abul:)
ohhh..yerh.jgn curi die.die sangat bahaya dan merbahaya.
abul je yg taw.haha




SHOPPING KE?

kami shopping ke?napew beg yang dibawa agak sama sajew colournye.haa
mungkin beli 1 dapat 2 kowt..haha
x larh sebenarnye nie kteorg sajew mlepak kat one utama
time nie.kteorg g pelancaran satu suara,satu komuniti, satu persatuan.
anjuran kementerian belia dan sukan.
kempen 2,wat kat luar OU.kat luar 2 dah la panas!!
so,kteorg masuk la dalam..
sajew2 nak dapat air-cond
ilang la peluh yang bercicir-ciciran 2..
haha
btw,best gak datang OU,coz dapat tengok artis wat show live..
such as dafi,COUPLE,Laila,Meet Uncle Hussein.
Sonok r..x buhsan.
ade gak dak2 indie yang melompat kat pents wak2 indie band perform.
sampai nak roboh 2..haha


teruk sungguh!

MODEL _ _ _ _ _ _
ape nie?owh no..kenapa2!sebenarnya manusia nie kehausan seks.
tu yang gatal g pegangg kotak _ _ _ _ _ _
sengal an..xpi nie sebenarnya maen2 jeq..
bukan betol pown.kteorg men snap jeq pix nie wak2 kteorg kat ONE UTAMA.
kat watson.

p/s : jangan pikir kotor.ini main2 jewh.

09.03.2009- genap 17 tahun



09.03.2009
wah dah genap aku 17 tahun
sweetSEVENTEEN

macam x caya je an,tapi nak wat cm ne
org kte aku dah tua,,
ye ke?aku rasa aku muda jewh..haha
thankz la kat kat kawan2 yang wish..
aku menghargainya.


tengok pewh dorang wat kat aku time "bufday aku"
men tepung tu...
tapi best la...


monthly test 09


EXAM!EXAM..
first test towk form 5..
dari 10/03/09-12/03/09
wisaw-wisaw gler..
tp x pe first test..haha

siapa saya?


siapa dia?
cube la teka,,
die ngah terkejut tu,tu yang die tutup muke..
huhu

people around me..


people around me?
sape tu..
tu lah kawan2 aku..
thankz coz jadi kawan aku ehh

kegilaan kami terserlah


kami agak gila;;
tengok larh kami nie "macam orang x betol an"
kteorang amek gambar nie waktu nak balik umah,
so otak kteorang dah jadi "shot""shot"

pelancaran bulan teknik dan vokasional 2009


ape nie?
oh,ari tu abul n mimy jadi mc ( master of ceremony) untuk
pelancaran bulan teknik n vokasional
besh owh,dapat dress..tp kami mc pakai biase je la..

















ar..tengok r dorg tu,,pakai macam2.. ade yang dress cm akauntan la,pakar ekonomi la, fashion designer la,peladang jaya la, usahawan la, pakar ICT la,juruaudit la..macam2 la.. seronok an..
"memang seronok gile owh"

"KREATIF DAN INOVATIF PEMANGKIN KERJAYA"



nie plak,masa kteorg tgh wat" career photoshots"
best..sajew2 tangkap gambar..

friends forever


ini "kawan" saya!!
jangan curi dorang keyh,,
dorang nie baek siot..kengkadang je jahat gle vavi..haha
mish lorh yang pkai baju wana oren tu..
dah 3 bulan aku x gurau-gurau ngan die,,
di g PLKN..
tapi 11/3/2009 nie die pulang..so dapat ar gurau2 ngan die..
syang korang sume..
thank coz be my friends
"FRENDS FOREVER"

competition "COOKING"


ar!!!!kami "juara" aw pertandingan memasak nie,,
macam nie,ari tu,badan PENGAWAS ada wat pertandingan memasak,,
masak pewh je,,
so,team kteorang masak la "NASI AYAM"
bayangkan,,kna gne arang nak masak,x ke myusahkankan??biase la..susah2 dahulu,senang2 kemudian,,(haha)tp,berkat kerjasama "sixth crew"kteorang jadi juara..

round-round Kuala Lumpur


"kami agak kacak"
kacak ke?
gambar nie,kteorang tangkap waktu kteorang g PAVILION
biaselarh,dah jumpe tempat yang cantik cket dah SNAP,SNAP,SNAP pic.
kekadang tu,,gile la cket,,tapi nak wat cm ne an...
dah suke,,wat je ar..haha

about my self..a,b,u,l


HASBULLAH BIN HAMLAN

about my self:
can call me " abul"
born on 09.03.1992
at Hospital Kajang



Bulbul Marcello Official Blog!